Prima’dan “Bebeğimle Büyüyorum” web aile dizisi

Güncelleme Tarihi:

Prima’dan “Bebeğimle Büyüyorum” web aile dizisi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2012 15:36

Türkiye’nin ilk web aile dizisi...

Haberin Devamı

Bebekleriyle birlikte hayata başlayan üç ailenin hamilelik öncesi, doğum ve sonrası yaşadıkları süreci anlatan yepyen, bir dizi. Prima için hayata geçirilen Türkiye’nin ilk web aile dizisi: Bebeğimle Büyüyorum.

Bebekleriyle birlikte hayata başlayan üç ailenin hamilelik öncesi, doğum ve sonrası yaşadıkları heyecanları, endişeleri, mutlulukları ve bu sürecin hayatlarında ne gibi değişikliklere sebep olduğunu diğer anne-baba adayları ile paylaşan, SesliHarfler İnteraktif Reklam Ajansı’nın Prima için hayata geçirdiği Türkiye’nin ilk web aile dizisi.

Aklınıza gelen tüm sorulara yanıt bulabileceğiniz “Bebeğimle Büyüyorum”da üç bebek, üç aile ve üç gerçek hikaye var. Bir senaryoya bağlı kalmadan bu üç ailenin gerçek hikayelerini diğer anne- babalar ve anne- baba adaylarıyla paylaşan dizi, bebeklerin büyüme süreçlerine tanıklık ederken ailelerin de yaşadıkları gerçek tecrübeleri ortaya koyuyor.

İlk olarak bu süreçte bize eşlik edecek olan Sarıbatı, Kara ve Cide ailelerini tanıtan videoya ve proje detaylarına https://www.facebook.com/PrimaDunyasi?sk=app_293829130695548 linkinden ulaşabilirsiniz. Youtube kanalı http://www.youtube.com/primadunyasi adresinden emzirme, bez değiştirme, güvenlik, uyku, duygusal bağ, doktor ziyaretleri, tuvalet eğitimi, disiplin, emekleme, bebekten sonra sosyal yaşam ve anne tavsiyeleri gibi konular takip edilebilinecek.

BAKMADAN GEÇME!