Porselen gibi pürüzsüz bir cilde kavuşmanın sırrı!

Güncelleme Tarihi:

Porselen gibi pürüzsüz bir cilde kavuşmanın sırrı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2016 12:11

20 dakikada gözle görülür bir şekilde ciltte sıkılaşma sağlıyor.

Haberin Devamı

Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Prof. Dr. Arman Çağdaş, ameliyatsız yüz germe teknikleri ile porselen gibi pürüzsüz bir cilde kavuşmanın mümkün olduğunu söyledi ve operasyonun detaylarından bahsetti.

Ultrasonik ses dalgalarıyla ameliyatsız yüz germe işlemi yapan cihaz son jenerasyondur. İşlem yaklaşık 20-25 dk sürer ve tek seans yapılır. Bu işlemle cilt altındaki kolajen ve elastin dokular uyarıya geçer. İşlem yapıldıktan 2 hafta sonra gözle görülür bir şekilde ciltte sıkılaşma ve porselen görüntüsü meydana gelmeye başlar. Yaklaşık 60- 90 gün sonra, yapılan işlem tamamen etkisini gösterir ve genellikle 2,5 yıl kadar aynı etki kalır. Bu işlemle aynı zamanda gözenek sıkılaştırma tedavisi de yapılır.

Porselen gibi pürüzsüz bir cilde kavuşmanın sırrı

AĞRILI BİR TEDAVİ Mİ?

Herhangi bir komplikasyon yoktur. Hasta işlemini yaptırdıktan sonra, rahat bir şekilde günlük hayatına devam eder. 365 gün uygulanabilen konforlu ve güvenli bir işlemdir. Her yaşta, her cilt renginde, her mevsimde yapılır. Tedaviden sonra şişlik, kızarıklık veya kanama yoktur. Ağrısız bir tedavidir. Yüz germe operasyonu istemeyen ve ameliyattan korkan her yaşta bay bayan için uygun bir yöntemdir.

Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Prof. Dr. Arman Çağdaş

BAKMADAN GEÇME!