Pastırma ve sucuk lezzeti bir arada

Güncelleme Tarihi:

Pastırma ve sucuk lezzeti bir arada
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2012 09:15

Pınar Şölen Çemenli Sucuk, Kayseri’nin meşhur çemeninden ilham alıyor.

Haberin Devamı

Pınar, sucuk düşkünleri için benzersiz lezzetler sunmayı sürdürüyor. Pınar kalitesiyle pastırma tadını ve sucuk lezzetini birleştiren Pınar Şölen Çemenli Sucuk, çemen ve özel baharatları bir araya getiriyor.

Pınar, Türk halkının vazgeçemediği lezzetler sunmaya devam ediyor. Pınar Sucuk; farklı damak zevkleri için özel tatlar geliştiriyor, benzersiz lezzetteki sucuk çeşitleriyle uzmanlığını sergiliyor. Pınar’ın pastırma ve sucuk lezzetini bir araya getirdiği Pınar Şölen Çemenli Sucuk, sucuk keyfini zirveye taşıyor. Kayseri yöresinin geleneksel çemenli sucuğundan ilham alan Pınar Şölen Çemenli Sucuk, Pınar kalitesi ve uzmanlığıyla üretiliyor.

Pınar Şölen Çemenli Sucuk, Türkiye’de en iyi ürünün yetiştiği bölgelerden alınan çemen ve özel baharatların karışımını kaliteli dana etiyle bir araya getiriyor. %100 dana etinden üretilen Pınar Şölen Çemenli Sucuk’ta en iyi tadı elde edebilmek için, nem oranı olması gereken standarda düşünceye kadar yaklaşık 1 hafta kurutma işlemi uygulanıyor. Böylece sucuklar gerçek sucuk yapısına ulaşıyor.

Haberin Devamı

www.pinar.com.tr

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!