Parfümle ilgili bildiğiniz tüm kuralları unutun!

Güncelleme Tarihi:

Parfümle ilgili bildiğiniz tüm kuralları unutun
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2015 12:05

Ange ou Démon Le Parfum, yeni bir parfüm deneyimi sunuyor.

Haberin Devamı

Ange ou Démon Le Parfum, yeni bir parfüm deneyimi sunuyor. Kokunun çiçeksi ve zarif versiyonu için parfümü üzerinize sıkın. Ruh halinize göre, daha baştan çıkarıcı bir etki yaratmak için ise Accord Illicite’i kulaklarınızın arkasına, dekoltenize, ensenize, bileklerinize damlatın ve cazibeli bir ritüele başlayın.

İlgi çeken bir koku

Ange ou Démon Le Parfum odunsu, çiçeksi ve zarif bir koku sunuyor. Zambak yasemini kadının baştan çıkarıcı gücünü ortaya koyuyor. Misk notaları duyuları uyararak altüst ediyor. Zarif paçuli, deri ve amber notaları mıknatıs etkisi yaratarak tüm ilgiyi üstüne toplayacak!

Baştan çıkarıcılığın iksiri

Ange ou Démon Le Parfum’e kutusunda eşlik eden Accord Illicite, tek başına bir parfüm değildir, baştan çıkarıcı bir akordur. Accord Illicite, Ange ou Démon Le Parfum’e ilgi çekici bir cazibe katıyor. Özgün içeriği en lüks hammaddelerin izlerini taşıyor: afrodizyak çanta derisi, beyaz misk, paçuli ve vanilya. Ruh halinize göre, damlatacağınız tek bir damlayla hemen etkisini gösteriyor.

Haberin Devamı

Seksi bir model

Ange ou Démon Le Parfum Charnel’in ilham periliğini Alman model Kati Nescher üstleniyor. Kampanyanın hikayesinde Kati, önce vücuduna Ange ou Démon Le Parfum sürüyor. Büyüleyici ve kışkırtıcılığı ortaya çıkaracak olan Accord Illicite’den bir damla sürmeden önce çiçeksi kokunun tadını çıkartıyor. Givenchy modasının koleksiyonlarından esinlenen siyah dantel göz maskesi nefes kesiyor. Melek mi şeytan mı? Karar onun…

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!