Özenle hazırlanmış uyku ürünleri Nanu Bedtime’da!

Güncelleme Tarihi:

Özenle hazırlanmış uyku ürünleri Nanu Bedtime’da
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2016 11:02

Ürünler anne özeni, anne yüreği ve anne aklıyla hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Kendisi de bir anne olan Nazmiye Sabuncuoğlu Arslantürk tarafından yaratılan bu marka, siz annelerin çocuklarını sevgiyle uyutabilmesi için gerekli tüm ürünleri, gerçek bir anne duyarlılığıyla sunuyor.

Anne beklentilerini karşılamak için geliştirilmiş küçük detaylarıyla Nanu Bedtime markalı ürünler, anne özeni, anne yüreği ve anne aklıyla hazırlanıyor. Çocukları rahatsız etmesin diye yaka içine değil, dışına dikilen marka etiketleri, yıkama etiketindeki pedagojik mesajlar, uykudan kalkınca sırtını sıcak tutsun diye elde ördürülen yelek ve hırkalar, her yere kolayca taşınabilen tekerlekli mobilyalar bu detaylardan sadece birkaçı…

NEDEN NANU BEDTIME?

Nasıl bir anne çocuğu için en iyisini isterse, Nanu Bedtime da ürünlerine aynı duyarlılıkla yaklaşıyor. Anne özeniyle araştırıyor, uzmanlara danışıyor, en küçük detayın üzerinde bile hassasiyetle duruyor. Nanu Bedtime’ın uzman kadrosu arasında pedagog, psikolog ve bir de uyku koçu bulunuyor. Çünkü iyi uykunun çocuk sağlığı ve gelişimindeki önemi çok büyük... Bu nedenle ürünleri geliştirirken, uzmanların görüş ve bilgilerinden faydalanıyor. Çocuk psikolojisinden mekân düzenleme sanatı olan Feng Shui’ye, ürünleri geliştirebilecek her türlü uzman kaynaktan besleniyor. Nanu Bedtime, çocukların yaşamlarına sevgiyle dokunabilmek, özenle tasarlanmış uyku ürünleriyle onlara daha kaliteli bir uyku ve daha mutlu bir hayat sunabilmek için çalışıyor.

Haberin Devamı

 

Özenle hazırlanmış uyku ürünleri Nanu Bedtime’da
 

NANU BEDTIME NASIL DOĞDU?

Reklam sektöründe 20 yıllık başarılı bir kariyere sahip olan Nazmiye Sabuncuoğlu Arslantürk, anne olduktan sonra aradığı kalitede ve tasarımda nevresim, pijama gecelik gibi çocuk ürünleri bulamayınca, çözümü kendi tasarımlarını terziye diktirmekte buldu. Her yeni yaş geçişinde karyola sıkıntısı yaşayıp, ustasına mobilya ürettirme aşamasına gelince de, sektörün bu alandaki hizmet-ürün eksikliği ciddi anlamda dikkatini çekmeye başladı. Çevresindeki diğer annelerin de aynı eksiklikten yakınması, onu bu sektöre girme konusunda cesaretlendirdi. Marka yaratma ve pazarlama hakkındaki tüm bilgi ve birikimini tek bir markaya yoğunlaştırarak, pazar ihtiyacını tam anlamıyla karşılamak üzere Nanu Bedtime ürün gamını ve marka dünyasını yarattı. İşte Nanu Bedtime böyle doğdu.

Haberin Devamı

NANU NE DEMEK?

“Nanu”, eski Mısır dilinde “Güzel”, Hindu dilinde ise “Minik”, “En tatlı” anlamına geliyor. Amerikan yerlileri de, cesur ve yüce ruhlar için “Nanu” ismini kullanırlardı. Osmanlıca’da ise Nanû, “ninni” demek...

Özenle hazırlanmış uyku ürünleri Nanu Bedtime’da

NANU BEDTIME’DA NELER VAR?

Nanu Bedtime, 7 aylık erken doğan bebeklerden 12 yaşına gelmiş çocuklara kadar, yaşa göre değişen farklı uyku ihtiyaçlarına uygun, oldukça geniş bir çerçevede ürünler üretiyor. Ürün yelpazesinde özenle tasarlanmış Nanu Bedtime marka beşik, karyola, gardırop, komodin, keyifli nevresimler, el örgüsü yelek ve hırkalar, zevkli pijamalar ve geceliklerin yanısıra, çocukların uykusuna eşlik edecek oyuncaklar, lavanta keseleri gibi ürünler bulunuyor.

Haberin Devamı

Kendi çocuklarınıza, yakınlarınızın çocuklarına ya da çocuklarınızın arkadaşlarına hediye etmek istediğiniz pijama, gecelik vb ürünler, onlara gösterdiğiniz özeni yansıtacak çok şık bir paket içerisinde sunuluyor. Seçtiğiniz hediye, özel Nanu Bedtime çantası içinde, uyku getiren lavanta kesesi ile birlikte paketleniyor.

ÜRÜNLERE NASIL ULAŞABİLİRSİNİZ?

Nanu Bedtime ürünlerini www.nanubedtime.com üzerinden kolayca inceleyebilir, oturduğunuz yerden istediğiniz kredi kartı (ya da havale) ile satın alabilirsiniz. İstanbul’da yaşayanlar ise Göktürk Kemerburgaz mağazasında aradıkları ürünlere kolayca ulaşabilirler. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!