Nuuba&the Gang'le tanışmanın tam fırsatı!

Güncelleme Tarihi:

Nuuba&the Gangle tanışmanın tam fırsatı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2013 13:50

Hem anneleri hem de çocukları mutlu eden Nuuba&the Gang’dan %40 indirim.

Haberin Devamı

Ekolojik annelerin yaratıcı çocuklarına özel Nuuba&theGang, yılbaşına özel %40'a varan indirimleriyle sizi ürünleriyle tanışmaya davet ediyor.

Yaratıcılığa ve çocuğunun sağlığına önem veren annelerin yardımcısı Nuuba & the Gang, yeni yılın yaklaşmasıyla beraber seçili ürünlerinde %40'a varan indirimleriyle sizleri ürünleriyle tanışmaya davet ediyor. Birbirinden renkli ve her birinin ayrı hikayesi olan özel tasarım onlarca kıyafet nuuba.com.tr'de %40'a varan indirimlerle çocuğunun sağlığına ve yaratıcılığa önem veren annelerle buluşuyor.

Yeni yılın yaklaştığı şu günlerde %40 varan indirimlerle bu özel ürünlerle tanışma fırsatını kaçırmayın. www.nuuba.com.tr adresinden indirimli onlarca ürünü inceleyebilir, çocuğunuza en uygun modelleri seçebilirsiniz. Bunu yaparkende içiniz rahat olsun, ürünlerin her biri tasarım harikası olmasının yanında tamamen çocuğunuzun sağlığı düşünülerek, en uygun materyaller kullanılarak üretilmiştir.

Nuuba'nın internet sitesinden ürünleri inceleyebilir, arzu ederseniz Kızıltoprak'ta ki showroomda randevuyla ürünlerin hikayelerini dinleyebilirsiniz.Nuuba&theGang çocukların dünyasına girip onların dünyasında onlarla birlikte onların yaratıcılığına katkı yapmayı hedeflemeye devam ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!