Nezih'ten Hediye Alana Özel Dans!

Güncelleme Tarihi:

Nezihten Hediye Alana Özel Dans
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2011 14:17

Sevgililer günü fırsatları Nezih Kitapevin'de!

Haberin Devamı

Nezih Kitapevi'nde yüzlerce değişik hediye siz sahiplerini bekliyor! İster sevdikleriniz için Nezih’ten birbirinden renkli, sıcacık, romantik hediyeler alın; isterseniz Nezih Kitapevi’nden kazanacağınız dans indirim çekleri ile City’s Dance Bağdat Caddesi’nden partneriniz ile profesyonel dans etmenin ipuçlarını öğrenebilirsiniz.

Türkiye’deki 9 mağazası ile kaliteli hizmet, geniş ürün gamı ve uygun fiyatları bir araya getiren Nezih Kitapevi, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel kampanyaları, etkinlikleri ve hediye seçenekleri ile bu özel günde, hem kendine hem de sevdiklerine birbirinden romantik, anlamlı ve trendy hediyeler almak isteyenlerin vazgeçilmez adresi olacak.

Nezih mağazalarında, sevgilinize veya eşinize alabileceğiniz çeşitli hediyeler arasında, ister klasikleşmiş isterseniz son dönem bir aşk filmi veya en güzel aşk şarkılarını birlikte dinleyebileceğiniz romantik parçalarla dolu yerli yabancı albümler olabilir. Ya da tatlı aşk sözcükleri fısıldamanıza yardımcı olacak Lindt marka kalpli çikolatalar, kalp şeklinde kıpkırmızı kalemler, kalp bilgisayar mouse’ları, sabahları birlikte uyanacağınız kalplerle bezeli şık çalar saatler veya aşk resminizi koyacağınız farklı bir çerçeve… Ayrıca, sevgilinizle mutfakta birlikte vakit geçirmekten hoşlananlardansanız, romantik sofralar kurmanızda size yardımcı olacak Aşk Yemekleri isimli kitap tam da sizin aradığınız hediye olabilir.

Haberin Devamı

Nezihten Hediye Alana Özel Dans

Dans Ateşi Aşkınızı Sarmalayacak!

Nezih mağazalarından alışveriş yapan herkes, Bağdat Caddesi City’s Dans Kursu’ndan %30 indirim çeki kazanacak! Bu imakn sayesinde, salsa, cha cha gibi coşkulu Latin dansları, ateşli Arjantin tangosu, Oryantal Dans, Hip Hop – R&B, Çocuk Dans, Zumba gibi farklı dans derslerinden indirimli olarak yararlanabileceksiniz.

Ayrıca, 14 Şubat Sevgililer Günü, Nezih Bağdat Caddesi’nden alışveriş yapan veya sadece ziyaret eden Nezih müşterileri, sevgilileriyle birlikte ücretsiz olarak karikatürlerini çizdirebilecek, bu eğlenceli hatırayı ömrünün sonuna dek saklayabilecek.

Haberin Devamı

Üstelik tüm Nezih mağazalarının vitrinlerinde kocaman bir Nezih Sevgililer Günü kalbi olacak. Çiftler, sevgililerine özel, rengârenk kağıtlara dillendirecekleri aşk dileklerini yazabilecekler. Ayrıca, Nezih mağazalarında bulunan Pembe Köşe’lerden hediye seçimlerini kolayca yapabilecekler. Nezih kitap evinin indirimli fiyatları bütçenize destek olmayı hedefliyor!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!