Neşeli Oda 2017 partisi

Güncelleme Tarihi:

Neşeli Oda 2017 partisi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2017 16:45

Kanser tedavisi gören çocukların yüzlerini güldürmek amacıyla, 24 gönüllü arkadaşın bir araya gelerek başlattığı “Neşeli Oda” projesinin ikinci etkinliği, 19 Aralık Salı gecesi Shangria-La Bosphorus Otel’de gerçekleştiriliyor.

Haberin Devamı

KAÇUV (Kanserli Çocuklara Umut Vakfı) ile ortaklaşa düzenlenen Neşeli Oda projesinin ilk etkinliği 8 Kasım 2016’da Conrad Otel’de gerçekleştirildi. Amerikalı şarkıcı Rayla’nın ve Kutsi’nin sahne aldığı, DJ performans ve sürpriz konukların katıldığı gecede, 600’ü aşkın davetli gece boyunca eğlendi.

Neşeli Oda 2017 partisi

Geçtiğimiz sene bu zamanlarda kanser tedavisi gören çocuklar yararına gerçekleştirilen Neşeli Oda ilk etkinliği sonrasında, KAÇUV’un kurduğu ve çocuklarının tedavisi için şehir dışından İstanbul’a gelen, ekonomik olarak dezavantajlı ailelere ücretsiz olarak konaklama, gıda, temizlik, sosyal alanlar, mutfak ve kısmi giyim ihtiyaçlarını karşılayarak hizmet veren Aile Evi’nin, oyun ve bilgisayar odası yenilendi. Kaçuv Aile Evi’nde çocukların oyun alanları ile Çapa Tıp Fakültesi, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji servisleri, Okmeydanı Hastanesi Hematoloji bölümünün duvarları, eğlenceli graffiti’ler ile renklendirildi.

Haberin Devamı

Neşeli Oda 2017 partisi

Projeden elde edilen gelir ile, Okmeydanı Hastanesi Hematoloji bölümüne Damar Görüntüleme cihazı ve çocukların tedavisinde kullanılmak üzere yeni bir mikroskop bağışlandı.

24 GÖNÜLLÜ ARKADAŞ, NEŞELİ ODA PROJESİNİ YAŞATMAYA DEVAM EDİYOR!

Neşeli Oda 2017 etkinliği 19 Aralık Salı günü, Shangria-La Bosphorus Otel’de gerçekleştirilecek.Geceye ünlü pop sanatçımız Murat Dalkılıç’ın yanısıra Amerikalı şarkıcı Jimmie Wilson ve keman performans sanatçısı Giselle Tavilson konuk oluyor. Amerikan şarkıcı-şarkı yazarı Jimmie Wilson, 2017 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Valentina Monetta ile birlikte "Spirit of the Night" adlı şarkıyla San Marino'yu Kiev'de temsil etmiştir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!