“Neşeli Ayaklar” eğlendirmeye hazır

Güncelleme Tarihi:

“Neşeli Ayaklar” eğlendirmeye hazır
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2012 10:00

Hem de 3 boyutlu!

Haberin Devamı

“Neşeli Ayaklar”ın devamı olan, Akademi Ödüllü® hit film “Neşeli Ayaklar 2 / Happy Feet 2” Antartika’nın görkemli manzaraları eşliğinde bu sefer izleyicileriyle 3 boyutlu olarak buluşuyor.

Neşeli Ayaklar/Happy Feet”i Oscar® ödülü kazanan George Miller yönetiyor. Türkiye’de 3 boyutlu ve Türkçe dublajlı olarak vizyona giren filmin seslendirme ekibinde yer alan isimler şöyle sıralanıyor; Erdoğan Sarp, Ali Gül, Özlem Altınok, Emrah Özertem, Talha Sayar, Mazlum Kiper, Ali Ekber Diribaş, Sungun Babacan, Orhan Kemal Aydın, Sefa Zengin, Murat Şenol, Nüvit Candemir, Özgür Özdural, Güneş Berberoğlu, Ali Düşenkalkar.

Filmin konusu ise şöyle;

Step dans ustası olan Mumble’ın bir problemi var: Küçük oğlu Eric’in koreografi fobisi var. Bu yüzden dansa isteksiz olan Eric, evinden ve yakınlarından kaçarak uçabilen ilginç karakterli penguen Sven ile karşılaşıyor. Mumble’ın, oğlunun karizmatik yeni rol modeliyle yarışta pek de şansı yok gibi görünüyor.
Güçlü kuvvetlerin dünyayı sarsmasıyla işler daha da kötüye gidiyor. Mumble, her şeyi tekrar yoluna koymak için penguen birliklerini ve küçük kerevitlerden dev ayı balıklarına birbirinden farklı ve çeşitli yaratıkları bir araya getirince, Eric babasının güç ve cesaretini anlıyor.  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!