Nemli havalara Karşı De’Longhi

Güncelleme Tarihi:

Nemli havalara Karşı De’Longhi
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2011 11:00

Sağlıklı yaşam için De'Longhi...

Haberin Devamı

De’longh'nin DES 16 Nem Alıcısı hayatınızı kolaylaştırmaya geliyor. Nemli havadan arındırarak mikroplardan koruyarak kaliteli yaşam ve temiz hava sunuyor!

İtalya’nın tasarım ödüllü markası De’Longhi, üstün teknoloji ve kalitesini birleştirdiği ürünleri ile hayatınızı kolaylaştırmaya devam ediyor. Havadaki nem değerinin fazla olması alerjiye, astıma ve romatizmal hastalıklara neden olur. DES 16 Nem Alıcı; kalp, solunum yolları ve romatizmal hastalıklara yol açan fazla nemi havadan ayrıştırarak odanızdaki nem seviyesini istediğiniz değerde tutuyor. Böylece hem siz ve sevdiklerinizin soluduğu havayı temizliyor hem de sağlık sorunları yaşama riskinizi en aza indiriyor.

DES 16’nın Patentli Bio Silver Tech Filtre sistemi sayesinde, gümüş iyon filtre havanızı her zaman temiz ve bakterilerden arındırılmış şekilde tutuyor. Çift nem atış sistemi ile su ister direkt tanka ya da 2m’lik hortumu ile dışarı atılabiliyor. Nem oranını ayarlayabileceğiniz özel bölüm, 2 C’ye kadar elektronik anti-frost özelliği, 3 lt su tankı kapasitesi, tank kontrol sistemi ve görünür su deposu ile kullanımı son derece kolay. Üstelik çift yönlü hava akımı sayesinde nem alıcınızı duvara montaj kitini kullanarak duvara da monte edebilirsiniz.

Haberin Devamı

De’ Longhi Des 16 Nem Alıcısı üstün özellikleri, kullanım kolaylığı, şık ve ergonomik boyutuyla hem sizin hem de evinizin havasını değiştirecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!