Nasıl daha bilinçli ebeveyn olunur?

Güncelleme Tarihi:

Nasıl daha bilinçli ebeveyn olunur
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2012 00:00

Anne Bebek ve Çocuk Fuarı başlıyor!

Haberin Devamı

0-6 yaş çocuk gelişiminde nelere dikkat etmek gerekir? Mutlu ve başarılı çocuk nasıl yetiştirilir? Cevaplar ve daha fazlası için; 19-22 Ocak 2012 Anne Bebek Ve Çocuk Fuarı’nda Nadis Eğitim Ve Danışmanlık standına davetlisiniz.

Nadis Eğitim ve Danışmanlık, 19-22 Ocak 2012 tarihlerinde, bu yıl 22.’si gerçekleşecek olan Anne Bebek ve Çocuk Ürünleri Fuarı’nda, çocuklara ve ailelere yönelik eğitim, grup çalışmaları ve danışmanlık hizmetlerini tanıtacak. Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde (Yeşilköy-CNR Expo Center) gerçekleşecek olan fuarda, ziyaretçiler uzman psikologlar önderliğinde yürütülen eğitimler ve çalışmalar hakkında bilgi alabilecek ve aktivitelere katılabilecekler.

Bebeğimi Beklerken, Çocuk Gelişimi ve Ebeveyn Destek Programlarının da tanıtılacağı çalışmalarda hedeflenen, anne ve babaları çocuk gelişimi konusunda bilgilendirmek ve onlara uygulamaya yönelik strateji ve beceriler kazandırmak. Sağlıklı gelişen, mutlu ve başarılı çocuk yetiştirmek için gereken anne-babalık becerilerini geliştirmek isteyen tüm anne ve babalara öneriyoruz.

Detaylı bilgi almak isteyenler, www.nadisdanismanlik.com veya info@nadisdanismanlik.com adreslerinden ulaşabilirler.

Nadis Eğitim ve Danışmanlık, uzman, dinamik ve yenilikçi ekibi ile bilimsel verilerin ışığında anlam, keşif ve değişim yolunda çocuk, aile, çift, yetişkin ve kurumlara danışmanlık, koçluk, eğitim ve ölçme-değerlendirme hizmetleri sunmaktadır.

BAKMADAN GEÇME!