N11 Kargo Ücreti Ne Kadar Ve Kaç Tl Üzeri Ücretsiz? N11 Kargo Ücretleri (2022)

Güncelleme Tarihi:

N11 Kargo Ücreti Ne Kadar Ve Kaç Tl Üzeri Ücretsiz N11 Kargo Ücretleri (2022)
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2022 14:15

N11 kargo ücreti ne kadar, oturduğumuz yerden alışveriş yapmak ve farklı ürünleri online satın almak oldukça sık kullanılmaya başlandı. Modern çağın olmazsa olmazı internet üzerinden mesafe fark etmeksizin alışveriş yapmak olmuştur. Belirli miktarları ödedikten sonra oturduğunuz yerden her türlü alışverişi yapmanız mümkün hale gelmiştir. N11 kargo ücreti ne kadar tüm detayları ile derledik.

Haberin Devamı

N11 kargo ücreti ne kadar, Yapılan bu alışveriş uygulamasında farklı kargo şirketleri ile çalışmakta ve ortalama 10 ile 17 TL arasında ücret değişmektedir. Fiyatın değişikliği marka ve kargo şirketine göre farklılık gösterebilir.

N11 Kargo Ücreti Ne Kadar?

Birçok çeşitte ürünün bulunduğu alışveriş sitesi bünyesinde farklı he ürünü bulundurmaktadır. Bu yerden alınan ürünlerde kargo ücreti tarife olarak farklı uygulanmaktadır. Çok sayıda kargo firması ile çalışılan yerde alınan ürünün özelliği, kilosu, ücreti gibi çeşitli etkenler uygulanmaktadır. Tarifelere göre uygulanan ücretler en düşük 10 lira civarı olarak başlamaktadır. Bu ücret ürünün kilosu ve fiyatına göre birçok koşul göz önüne alınarak farklılık göstermektedir.

Kaç TL Üzeri Ücretsiz?

Alınan ürünün hangi firma tarafından satıldığı önemli faktörler arasında yer almaktadır. Bunun yanı sıra iki ayrı ürün alındığında kargo fiyatı 10 ve artı KDV alınmaktadır. Bu tarife sadece alıcı öder ve şartlı ödeme ibaresi bulunan kargo firmalarında geçerli olmaktadır. Bu uygulamada kargonun ücretsiz olma miktarı satış yapan mağazalar tarafından değişmektedir. Her markanın kendine has bir belirlediği en az alım limiti bulunmaktadır.

N11 Kargo Ücretleri (2022)

Genel bir fiyatlandırmaya bakılacak olursa her türlü etken göz önünde bulundurularak ücret talep edilmektedir. En düşük miktar 10 TL’den başlayıp birçok özellik ve ürünün kilosu firma fiyatın değişmesinde rol oynamaktadır. Kargonun ücretsiz olduğu firmalarda sitede bulunmaktadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!