Güncelleme Tarihi:
MSA, Eylül ayına dünya lezzetlerini bir araya getirdiği, katılımcılarını mutfak sanatçısına dönüştürecek kadar iddialı ve dünyaca ünlü şeflerin konuk edileceği programları ile giriyor.
Lezzet tutkunları, MSA’nın Eylül ayı programı ile İtalyan Mutfağı’nın dünya çapındaki temsilcisi ALMA’dan eğitmen şef Bruno Ruffini’den İtalyan Mutfağı’nın inceliklerini yaşayarak öğrenirken, Paris Bar Akademisi kurucusu Laurent Greco’dan miksology sırlarını edinme, Sunset Restoran’ın ünlü Japon şefi Hiroki Takemura’nın özel menüsüyle “sushi” yapma keyfini yaşayacak. MSA’nın deneyimli şeflerinden Erkan Yeşil ise Eylül ayına özel uyumlu tatlarla oluşturduğu menüsü ile karşınızda olacak.
Mutfaktaki İtalyan
Gerçek İtalyan mutfağının lezzetleri, İtalyan Şef Bruno Ruffini ile ayağınıza geliyor. İtalyan Mutfağı’nın dünya çapındaki temsilcisi, İtalya’nın en iyi profesyonel aşçılık okullarından ALMA La Scuola Internazionale di Cucina Italiana’nın eğitmen şefi Bruno Ruffini ile birlikte İtalya’daki kadar lezzetli yemekler pişirmenin püf noktalarını Şef Ruffini’nin üç özel workshop serisi ile keşfedebilirsiniz.
Laurent Greco ile Mixology
Paris Bar Akademisi’nin kurucusu, miksology dehası ve “Cocktailzone” dergisinin yaratıcısı, Laurent Greco ile sıradışı kokteylleri öğrenme fırsatını bir kereye mahsus olmak üzere Perrier’in katkıları ile MSA’da yapılacak olan workshop’la elde edebilirsiniz. Eylül ayı programındaki workshop’ta kokteyl meraklıları için French Way, Mojito Passion gibi eşsiz karışımları öğrenme fırsatı sunuluyor.
Erkan Yeşil ile Farklı Lezzetler
MSA’nın deneyimli eğitmen şefi Erkan Yeşil’in mutfak meraklıları için oluşturduğu menüyü öğrenme fırsatı bulabilirsiniz. Portakallı rezene salatası, kuzu karski confit lemongrass ve deniz taraklı risotto gibi uyumlu tatları buluşturan menü; gastronomi konusuna ilgi duyanlar için bulunmaz bir fırsat sunuyor.
Dünya Mutfağı Workshop’larda!
Hem atıştırmalık, hem de ana yemek olarak sunumu yapılabilen İspanyolların geleneksel yemeği “Tapas” workshop’u Eylül programına katılan değişik dünya lezetlerinden sadece bir tanesi. Sunset Restoran’ın ünlü Japon şefi Hiroki Takemura’nın özel sushi menüsünü kendi ellerinizle yapma imkanını yine Eylül ayı workshop’larında bulabilirsiniz.
Mutfakta 8 Hafta…
Mutfakta 8 Hafta; kendi evinin “executive şef”i olmak isteyenler için profesyonel şeflerden tüm mutfak tekniklerini öğrenebileceğiniz kapsamlı bir workshop programı. Mutfağın tüm inceliklerini 8 hafta boyunca Pazar günleri 15:00-19:00 saatleri arasında keşfedebilir, bıçak kullanımından et pişirme tekniklerine, deniz ürünlerinden wok tekniklerine kadar çok geniş alandaki eğitimlerin sonunda profesyonel şefler gibi yemek pişirme keyfine varabilirsiniz.
Programlarla ilgili ayrıntılı bilgiler: www.msa.com.tr
Biletler Biletix’te!