Misket Pasta'dan Kişiye Özel Pastalar

Güncelleme Tarihi:

Misket Pastadan Kişiye Özel Pastalar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2011 09:45

Pastanızın nasıl olacağına siz karar verin.

Haberin Devamı

Butik pastacılığın önde gelen isimlerinden biri olan Misket Pasta, tatil tutkunlarına lezzetli pastalar hazırladı. Birbirinden ilginç pastalar için tek yapmanız gereken birkaç gün öncesinden sipariş vermek!

Misket Pasta, sıcak yaz günlerini şehre de geçirmek zorunda olan tatil tutkunlarına özel ürünler hazırladı. “Kişiye özel pasta” anlayışını benimseyen Misket Pasta’ya her türlü konu ve görsel için pasta siparişi vermek mümkün. Dış görünümünün yanı sıra lezzete de önem veren Misket Pasta ürünlerinin hiçbirinde katkı malzemesi bulunmuyor. Ürünlerde doğal tereyağı kullanılırken, gerek şeker hamurunu, gerekse dekorasyonlu kurabiyeleri renklendirmekte doğal gıda boyaları kullanılıyor.

Misket Pastadan Kişiye Özel Pastalar

Haberin Devamı

Misket Pasta sınırsız pasta tasarım seçeneğiyle butik pasta sektöründe fark yaratıyor. Doğum günü, özel günler, düğün-nişan pastaları konusunda müşteriye özel tasarımlara imza atan Misket Pasta, ürünlerinin lezzetiyle de dikkatleri çekiyor. Islak kakaolu kekin içindeki yağsız kremanın vanilyalı mı yoksa çikolatalı mı olacağına ve başka ne malzeme kullanılacağına siz karar verebilirsiniz.

Telefon: 0216 499 01 81

www.misketpasta.com

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!