Miniklere özel vitamin çayı!

Güncelleme Tarihi:

Miniklere özel vitamin çayı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2011 17:10

Soğuk algınlığından koruyor.

Haberin Devamı

Hipp, soğuk algınlıklarına inat bağışıklık sistemini destekleyici karışık meyve çayını çocuklara özel olarak hazırladı. Karışık meyve çayı, zengin içeriğiyle kış aylarında çocukları hastalıklardan koruyor.

Doğanın mucizevi armağanı şifalı bitkiler ve meyvelerden formüle edildiğinden, Hipp Karışık Meyve Çayı yüksek C vitamini içeriyor. Böylece bu çay, hem bebekler hem de tüm ailenin bağışıklık sistemine verdiği topyekün destekle, soğuk algınlığı, grip gibi rahatsızlıklar kapı dışarı ediliyor.

Kuşburnu, limon ve portakal meyve tozları, elma ve limon doğal aromalarının yanında bir de gülhatmi. İşte Hipp’in kış aylarında artan virüs ve bakterilere kalkan olacak karışık meyve çayı, bu doğal içerikten oluşuyor. %100 Doğal bitki ve meyve özlerinden üretilen Hipp Karışık Meyve Çayı, bebeklerde 6. aydan itibaren kullanılabiliyor. İçeriğindeki kuşburnu C vitamini içeriği en yüksek meyvelerden olmasıyla biliniyor.

Haberin Devamı

Balgam söktürücü, nezle ve öksürükten kaynaklanan şikayetleri giderici özelliğiyle gülhatmi ise çayın koruyucu özelliğine katkı sağlıyor. %100 GDO'suz olan bu çay, koruyucu madde, renklendirici ve yapay aroma içermez bebekler için olduğu kadar yetişkinler için de uygun olan bu çay aile boyu kullanılabilir. Hipp Karışık Meyve Çayını market, eczane ve bebek marketlerinde bulabilirsiniz.

 www.hipp.com.tr

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!