Miniklere büyük bakım!

Güncelleme Tarihi:

Miniklere büyük bakım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2014 17:45

İster bebek olsun ister yetişkin, Aloe Vera her cildin yardımcısı!

Haberin Devamı

LR Health&Beauty, bebek cildini korumak ve bakımını yapmak için hassas içeriğe sahip yeni LR Aloe Vera Bebek Serisi’ni ailelerin beğenisine sunuyor. Ayrıca hamilelik döneminde cildin gösterdiği yüksek performansı göz ardı etmeyerek ruhu dinlendirecek sevgi dolu bakım sağlayan masaj balsamını da sete dahil ediyor.

Gelişme aşamasındaki bebek cildi özenli korumaya ihtiyaç duyar. Bu dönemde bebeklerin temizliğinde ve bakımında kullanılacak ürünlerin dikkatli seçilmesi gerekir. LR, özel olarak geliştirdiği aloe vera ve organik aynısafa içeren hafif formülü ile ailelerin bu beklentilerine cevap veriyor.

Organik aynısafa özü ve Aloe vera’nın özellikleri nedir?

Organik aynısafa özü, dezenfektan olma özelliği ile cildin doğal savunma gücünü azaltmadan bakımını sağlıyor. Aloe vera yoğun nemlendirme özelliği de yumuşak bir cildi garantiliyor. Cildi besleyen bu güçlü formül, ciltte oluşan yaraların çabuk iyileşmesine yardımcı oluyor.

Aloe Vera ile nem kaybetmeden eğlenceli ve saf temizlik

Serinin temizleme ürünlerinde, göz yakmayan LR Aloe Vera Baby Şampuan, yumuşak bakım için LR Aloe Vera Baby Yıkama Kremi, eğlenceli ve nem veren baloncuklu banyo keyfi sunan LR Aloe Vera Baby Köpük Banyosu bulunuyor.

Alt değiştirme esansında ya da ihtiyaç olduğunda kullanılabilen LR Aloe Vera Baby Pişik Kremi, savunmasız bebek cildini tahrişten koruyarak pişik oluşmasını önlüyor. Bebekler her daim rahat ve pürüzsüz bir cilde sahip oluyor. 

Hassas yetişkin cildi için Aloe Vera içerikli bebek ürünleri

Günlük bakımda kullanıma uygun cildi dış etkenlerden koruyan LR Aloe Vera Baby Bakım Losyonu, güneş ışınlarına karşı koruma sağlayan LR Aloe Vera Baby Yüz Kremi bebek ve yetişkin cildini nem ile besliyor.

Ruhu dinlendiren ekstra bakım

Gebelik çatlakları karın çevresindeki derinin esnemesinin doğal bir sonucudur. Bu durumun kadınlar için kabus olmasına izin vermeyen LR, gerginleşen cilde elastikiyetini geri kazandırmak çatlak oluşumunu önleyen LR Aloe Vera Mum Mesaj Balsamı’nı da seriye ekliyor. Saf içeriği sayesinde bebek için de kullanılabilen balsam, bakım yaparken bebeğinize sevginizi göstermenin en doğal yolunu sunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!