Marriott Hotel Asia’da, düğün haftası etkinlikleri!

Güncelleme Tarihi:

Marriott Hotel Asia’da, düğün haftası etkinlikleri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 14:10

Hayatınızın en özel günü için kurduğunuz hayalleri gerçeğe dönüştürün.

Haberin Devamı

Açılışından bu yana Anadolu Yakası’nın en modern, ihtişamlı ve zarif düğünlerine imza atan İstanbul Marriott Hotel Asia; hayatınızın en özel günü için kurduğunuz hayalleri gerçeğe dönüştürmek için sizleri bekliyor.

2 – 8 Kasım tarihleri arasında İstanbul Marriott Hotel Asia Citrus Salonu’nda gerçekleşecek olan ‘Düğün Haftası’na katılıp, düğününüzü dilediğiniz tarihe konfirme ederek, sadece düğün haftasına özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Düğün Haftası’nda düğünlerini konfirme eden çiftlerimize; tercihlerine göre 2 gece konaklamalı Roma tatili, düğün arabası hizmeti ya da dans dersi seçeneklerinden biri hediye!

Anadolu Yakası’nın ilk beş yıldızlı uluslararası oteli İstanbul Marriott Hotel Asia’nın sertifikalı düğün uzmanları; eğitimleri, deneyimleri ve vizyonları ile hiçbir detayı atlamadan düğününüzü bir rüyaya çeviriyor. Havuz başında görkemli bir yaz düğünü ya da balo salonlarımızda gerçekleşecek rüya gibi bir düğün ile düşlediğiniz prenses ve prens olmak için tek yapmanız gereken tüm detayları uzmanlarımıza bırakmak.

Düğün haftasının sunduğu avantajlardan yararlanabilmek için 0 216 570 00 77'yi arayarak mutlaka randevunuzu alınız

BAKMADAN GEÇME!