Güncelleme Tarihi:
Lezita Piliç Yaprak Döner, ramazan sofralarına lezzet katıyor! Hem lezzetli hem sağlıklı hem de kolayca hazırlanıyor.
Piliç göğüs fileto etinden hazırlanan Lezita Piliç Yaprak Döner, Ramazan ayı boyunca hem aile hem de misafirler ile birlikte buluşulan iftar ve sahur sofralarına bu pratik lezzeti sunuyor. Lezita Piliç Yaprak Döner, fırında 180°C'de 4 dakikada ya da önceden ısıtılmış tercihen az yağlı tavada 4– 6 dakika ısıtarak servis yapılabiliyor.
Dileyenler pilav üstü, dileyenler sebze veya salata ile birlikte porsiyon olarak ya da lavaş-pide arasında sofralarını, Lezita Piliç Yaprak Döner ile süsleyebiliyor. Ramazan sofralarını hem sağlıklı hem de pratik ve farklı bir lezzet ile taçlandırmak isteyenlerin ağzına layık bir alternatif arayanlar için ideal bir lezzet.
Lezita Piliç Yaprak Döner, piliç dönerin nefis tadına sahip olması için kalitesi Lezita tarafınca onaylanmış tedarikçilerden alınan süt, yoğurt, baharat, soğan ve salça ile hazırlanan özel sosta bir gece dinlendiriliyor. Usta eller tarafından itina ile sarılıyor ve geleneksel tada ulaşması için klasik döner ocaklarında yavaş yavaş pişirilerek kesiliyor.
www.lezita.com.tr