Lezita Lezzeti Ala Serisi

Güncelleme Tarihi:

Lezita Lezzeti Ala Serisi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2012 12:13

Her güne özel lezzetle ağzınızın tadı yerinde!

Haberin Devamı

Bahçede mangal, açık havada piknik sezonu açıldı. Lezita ile hem sağlıklı hem de lezzetli sofraların şimdi tam sırası. Lezzeti Ala Serisi piliçleri ile sofranızı lezzendirecek. 

Lezita’nın, göğüs etini lezzetlendirerek, lokum gibi ağızda dağılan yumuşacık bir kıvama getirdiği ve Türkiye’ye bir ilk olarak sunduğu Lezita Lezzeti Ala Serisi’ndeki piliçler, aileninbuluştuğu her günde, sofraları lezzetlendiriyor. Masajlama yöntemiyle terbiye edildiğinden evde ayrıca terbiyeye gerek duyulmadan pratik bir şekilde hazırlanan Seride, Lezzeti Ala Bütün Piliç, Lezzeti Ala Göğüs Kuşbaşı, Lezzeti Ala Fileto, Lezzeti Ala Baget ve Lezzeti Ala İnce Göğüs olmak üzere beş çeşit ürün bulunuyor. Serideki her bir ürün, baharın gelişiyle açılan bahçede mangal ve açık havada piknik sezonu sofralarının da baş tacı oluyor.

Haberin Devamı

Lezzeti Ala piliçleri ile ailecek piknik yapın

Lezita, bahar ile birlikte piyasaya sunduğu yeni ürün serisi Lezzeti Ala ile sofraları lezzetlendirmeye devam ediyor. Evde anneler, marine edilmiş ürünleri hazırlayabilmek için pek çok zahmete giriyor. Ürünleri, terbiye etmesi ayrı bir süreç, ürünün daha lezzetli olması için bir gece dolapta bekletmek ayrı bir süreç. Dolayısıyla anneler, hem emek hem de zaman açısından zahmet çekiyor. Oysa, yeni Lezita Lezzeti Ala Serisi’ndeki ürünler, masajlama yöntemiyle pilicin her zerresine temas edecek şekilde marine edildiğinden, evde ayrıca terbiyeye gerek duyulmuyor. Bu da anneleri hem zahmetten kurtarıyor hem de büyük ölçüde zaman tasarrufu sağlıyor. Tüm bu işlemler, en son teknolojilerle donatılmış Lezita fabrikasında el değmeden gerçekleştiriliyor. İster tavada ister fırında ister ızgarada yumuşaklığını kaybetmeden, her damağa ve menüye uygun lezzette pişirilebiliyor. Ağızlarda lokum gibi dağılırken, sofralara sağlıklı bir lezzet katıyor. Lezita Lezzeti Ala Serisi piliçleri ile açık havada ailecek leziz bir ziyafet çekmenin keyfini başka bir yerde bulamazsınız.

Serideki beş farklı yenilikçi üründen biri mutlaka ağzınıza layık Lezita Lezzeti Ala Serisi’nde, birbirinden lezzetli beş farklı ürün çeşidi bulunuyor. Lezzeti Ala Bütün Piliç, Lezzeti Ala Göğüs Kuşbaşı, Lezzeti Ala Fileto, Lezzeti Ala Baget ve Lezzeti Ala İnce Göğüs olmak üzere beş farklı üründen oluşan bir serisi olarak pazara sunuluyor. Ürünlerin terbiyesi için yoğurt, süt proteini, elma suyu ve elma sirkesi kullanılıyor. Böylece lezzeti de bir harika oluyor ve genelde çok fazla tercih edilmeyen göğüs eti, lokum gibi ağızda dağılan yumuşacık bir lezzet kıvamına dönüşüyor. Kolayca hazırlanan ürünler, her zaman çocuklarının ve ailesinin sağlığını düşünen annelerin de güvenini kazanarak, sofraları süslüyor.

Haberin Devamı

www.lezita.com.tr

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!