Kyo My Friend’den “Çılgın Kış” Koleksiyonu

Güncelleme Tarihi:

Kyo My Friend’den “Çılgın Kış” Koleksiyonu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2010 00:00

Kyo My Friend, bu kış kendisinden söz ettireceğe benziyor...

Haberin Devamı

Mayo ve bikini markası olarak bilinen Kyo My Friend, tayttan elbiseye, etekten gömleğe kadar her türlü giysinin yer aldığı iddialı bir kış koleksiyonu hazırladı. Kyo My Friend, bu kış farklı koleksiyonu ile kendisinden çok söz ettireceğe benziyor...

Petrol, pudra, kırmızı, mercan, su yeşili ve ekru renklerinin kullanıldığı kış koleksiyonunda rahatlığa ve tarz oluşturulmasına özen gösterildi. Kumaş olarak tenle uyumlu, sağlıklı ve yumuşak kumaşlar seçildi.

Sekiz farklı koleksiyon şu başlıklardan oluşuyor: “I am not Guilty, Back to Friends, Night Out, My Heart Belongs to Daddy, Home Sweet Home, Blacky, Upstate ve Holiday.” Birbirinden apayrı sekiz koleksiyonun muhteşem uyumu gözlerden kaçmıyor.

Rahatlık, şıklık ve stil sahibi olmanın aynı ölçülerde bir araya geldiği “Çılgın Kış” koleksiyonu genç kızların ve her yaştan kadının tercihi olacak.

Haberin Devamı

Kyo My Friend’den “Çılgın Kış” Koleksiyonu

“Back to Friends” Okul Koleksiyonu

Kyo My Friend’in 2010 kış koleksiyonunda ilk defa şık giyinmeyi seven okul kızları için de özel ürünler bulunuyor. Rengarenk çantalar, taytlar ve çoraplar, okul içinde kullanılabilecek hırkalar oldukça şirin ve sevimli.

Mix&Match Şansı!

Kyo My Friend’in kış koleksiyonunda koleksiyonları birbiri ile karıştırmak ve yakıştırmak bir oyun haline gelecek.

www.kyomyfriend.com.tr

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!