Konjac Sponge ile kusursuz cilde sahip olun!

Güncelleme Tarihi:

Konjac Sponge ile kusursuz cilde sahip olun
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2014 12:20

Cilde masaj yapıyor, kan dolaşımını hızlandırıyor ve ferahlatıyor.

Haberin Devamı

%100 Konjac bitki kökünden elde edilen liflerden yapılan Konjac yüz süngeri, natürel alkali oranı sayesinde ciltteki asit ve yağ oranını en iyi şekilde dengeler.

Japonlar tarafından 1500 yıldır şifa olarak kullanılan bu özel bitkiden elde edilen Konjac yüz süngerinin benzersiz lifli yapısı, hassas bir şekilde cilde masaj yapar ve kan dolaşımını hızlandırır. Ölü hücreleri temizler ve yeni hücrelerin oluşumuna yardımcı olur. Konjac bitkisinin doğal nemlendirici etkisi ve alkali açısından zenginliği nedeniyle, inanılmaz derecede doğal bir şekilde temizler, nemlendirir ve ferahlatır.
Dünyanın en temiz ve saf sularının bulunduğu, UNESCO tarafından korunma altında olan Kore’deki Jeju adasında üretilen Konjac Liflerinden üretilen tüm Konjac süngerlerini pH dengeleyici olduğu için aşırı hassas ciltler, akneli ciltler ve bebeklerinizde bile güvenle kullanabilirsiniz. Çeşitli Fransız killeriyle harmanlanarak her cilt tipi için ayrı geliştirilen Konjac yüz süngeri İngiliz firma Konjac Sponge Co tarafından AB standartlarına uygun olarak üretiliyor.

Doğada %100 çözünen ve geri dönüşümlü Konjac süngerlerinizi, kullanım süresi dolduktan sonra saksı diplerine ya da bahçenize gömebilirsiniz.  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!