Kediler ve Fareler Mutfağı Çocuklarla!

Güncelleme Tarihi:

Kediler ve Fareler Mutfağı Çocuklarla
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2011 10:00

Çocuklar doyasıya eğlenceye hazır mısınız?

Haberin Devamı

Geçtiğimiz aylarda Bremen Mızıkacıları ve Oz Büyücüsü ile İstanbullu çocuklarla buluşan Zorlu Çocuk Tiyatrosu, çocuklara neşe katmak için yeniden İstanbul’da.

Yardımsever ve sevecen Gümüşkepçe’nin sahip olduğu mutfağın bir fare tarafından soyulmasının ardından komşu mutfağın sahibi huysuz Kırıkçatal’ın kedisi Yorgunpençe farenin peşine düşer. Kentin en beğenilen çocuk evlerinin sahibi Bayan Gülücük’ün çocuklarına lezzetli ve sağlıklı yemekler yapacak bir aşçı bulmak için Papatya Sokağı’na gelmesiyle olaylar başlar.

Kediler ve Fareler Mutfağı çocuklara, iyi iş yapmak için önce iyi insan olmak gerektiğini ve sahtekarlıkla hiçbir işin halledilemeyeceğini öğretiyor. Müzik ve danslarla süslenen oyun ayrıca; emek harcanmadan başarılı olunamayacağını da vurguluyor.

Çocuklar, 12–13, 19–20 ve 27 Şubat’ta Beşiktaş Kültür Merkezi’nde Kediler ve Fareler Mutfağı ile ilk dönemin stresini atarak doyasıya eğlenecek. Saat 12:00’de çocuklarla buluşacak olan oyunun ücretsiz davetiyelerini, Beşiktaş Kültür Merkezi gişesinden temin etmek mümkün.

Haberin Devamı

Zorlu Çocuk Tiyatrosu, sergilediği dünya klasikleri ile Anadolu’nun dört bir yanındaki çocukları tiyatro ile tanıştırmaya devam edecek. Detaylı bilgilere ve turne programına www.zorlucocuktiyatrosu.com adresinden ulaşabilirsiniz. 

BAKMADAN GEÇME!