Kaş boyama sanatı!

Güncelleme Tarihi:

Kaş boyama sanatı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2015 11:00

Kaşlarınızın şeklinden şikayetçiyseniz bir de bu yöntemleri deneyin.

Haberin Devamı

Kaş nasıl boyanır?

Kaş boyama sanatı

Doğru boyanmış kaşlar bakışlarınıza anlam katar. Düşük olan kaşlarınızı kalemle şekillendirerek kusursuz görünmelerini sağlayabilirsiniz. İşte kaş boyamanın incelikleri…

  • Kaşlarınızı boyamak için seçtiğiniz kalem ne çok koyu ne de çok olmalıdır. Kaş kaleminiz cildinizin ve saçınızın rengine uyum sağlamalıdır.
  • Kaşlarınızı boyamadan önce cildinizin temiz olmasına özen gösterin. Mümkünse yüzünüzü tonik ile bir kez silin.
  • Kaşlarınızı uygun bir fırça ile tarayın.
  • Kaş kalemi ile kaş çevrenizi hafifçe çizerek hatlarını belirginleştirin, dilerseniz yüzünüze uygun kavis verebilirsiniz.
  • Kaşlarınızı boyarken kalemi dik tutmamaya özen gösterin. Bu şekilde yaparsanız kaşlarınız beklediğinizden koyu olabilir ve çizgi çizgi bir sonuç ortaya çıkabilir.
  • Kaşlarınızı boyarken amacınız doğal görüntüsünden uzaklaşmamak olmalı. Kalemi yatay bir şekilde tutarak boşlukları doldurun ve işlemi tamamlayın.

DOĞRU KAŞ ALMANIN PÜF NOKTALARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN!

Saç boyası ile kaş boyanır mı?

Kaş boyama sanatı

Saç boyalarının içindeki amonyak oranı çok fazla değildir. Bu nedenle dilerseniz kaşlarınızı saç boyası ile de boyayabilirsiniz. Bu işlemi kulak çubuğu ya da ince uçlu bir fırçayla gerçekleştirebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken şey ise boyayı gözünüze kaçırmamak olmalıdır.

Kalıcı kaş makyajı nedir?

Kaş boyama sanatı

Herhangi bir sebeple kişinin kaşları dökülmüş ya da seyrelmişse, normal kaş alımıyla yapılamayan her şekil kalıcı makyajda mümkündür. Kaşlarının şekilsiz, biçimsiz olduğunu düşünüyorsa, kaşlarının şeklinin tamamen değişmesini istiyorsanız kalıcı makyaj kaş uygulaması ile bu sorunlar tamamen ortadan kaldırılır. Kaş uygulamasında tamamen doğal görüntüyü elde etmek için kıl şeklinde çizgiler ve "sis çalışması" adı verilen bir uygulama yapılır. Doğru renk maddesinin seçimi için kirpikler, göz bebekleri, saç kökleri ve iris incelenerek renge bakılarak karar verilir.

[fotogaleri=102]

BAKMADAN GEÇME!