Karcher ile evler daha hijyenik

Güncelleme Tarihi:

Karcher ile evler daha hijyenik
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2012 09:13

Daha hijyenik evler için...

Haberin Devamı

Evde karşılaşılan her türlü temizlik sorunlarına yenilikçi ve akıllı çözümler sunan Karcher, deterjana gerek duymayan buharlı temizlik makineleri ile daha sağlıklı ve hijyenik bir hayat sunuyor.

Rahat kullanımı sayesinde çok kısa bir süre içerisinde mutfağınızdan banyonuza kadar evinizin her alanında pratik ve etkili sonuç veren Karcher SC 3.000 Buharlı Temizlik Makinesi kadın kullanıcılar ve çocuklu ailelerin vazgeçilmez ürünü oluyor.

Kimyasal madde kullanmadan en zor temizliğin bile üstesinden kolayca gelen Karcher SC 3.000, 1 litrelik su haznesi, 1.800 W motor gücü ve sahip olduğu zengin aksesuar setiyle size enerji ve zaman tasarrufu kazandırıyor. Ayrıca A+ (Plus) özelliği ile de kullanılan enerji sarfiyatını minimum düzeyde tutarak kullanıcı dostu bir kullanım sağlıyor. 

Haberin Devamı

Karcher buharlı temizlik makineleri ile ulaşılması zor, dar ve küçük noktaları dahi rahatça temizleyebilir, kanserojen maddeler içeren atıklarından kurtularak, gerçek bir çevre dostu ve alerji karşıtı bir ürüne kavuşabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!