Kadınlar Avon ile güzelliğini keşfediyor

Güncelleme Tarihi:

Kadınlar Avon ile güzelliğini keşfediyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2014 17:20

“Güzelliğini Keşfet” etkinlikleri farklı şehirlerde devam ediyor.

Haberin Devamı

Dünyanın önde gelen kozmetik markalarından Avon, 24 Mayıs tarihinde İstanbul’da güzelliğini keşfetmek isteyen 4 bin kadınla buluştu. Ankara, Samsun ve Gaziantep’te ise kadınlarla buluşmaya devam edecek.

Türk kadınları tarafından en çok bilinen ve tanınan kozmetik markası AVON, 24 Mayıs’ta İstanbul Meydan Alışveriş Merkezi’nde kadınlarla buluştu. Gerçekleştirilen etkinliğe katılan tüm kadınlar AVON’un güzelliğe açılan keyifli dünyasını keşfetti.

AVON ile güzelliğini yeniden keşfetmek isteyen kadınlar, profesyonel makyaj uzmanları ve AVON Temsilcileriyle, hem gün boyu güzellik için keyifli bir makyaj deneyimi yaşadı hem de sürpriz hediyelerin sahibi oldu. AVON ile güzelliğin keşfine çıkan kadınlar, makyajda renk tercihinden doğru parfüm seçimine dek AVON’un uzman Temsilcileriyle bir araya gelerek kendilerine en uygun AVON ürünlerini tanıma olanağı yakaladılar.

AVON ile Güzelliğini Keşfet turu; Konya Kule Site, Bursa Kent Meydan ve Antalya Markantalya’dan sonra, 7 Haziran’da Ankara Cepa ve İçerenköy Carrefour’da, 8 Haziran’da Samsun Piazza ve İstanbul Bayrampaşa Forum’da, 14 Haziran’da Ankara Kent Park ve Gaziantep Sankopark ile devam edecek. 15 Haziran’da Ankara Optimum ile son bulacak. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!