İyon ayak detoksu ile toksinlere veda

Güncelleme Tarihi:

İyon ayak detoksu ile toksinlere veda
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2011 10:00

Hem toksinlerden arının hem de bakımlı ayaklara kavuşun.

Haberin Devamı

Dişlerdeki civalı dolgular ve aşırı antibiyotik kullanımı gibi giderek artan toksin kaynakları birçok sağlık problemine yol açabiliyor. Medikal Estetik Uzmanı Dr. Ersun Çobanoğlu “Ion Detoks Spa” yöntemi ile toksinler arınmayı anlatıyor.

Toksinlerin ciddi sağlık riski yaratabilir, iki ya da daha fazla toksin bir araya geldiğinde daha güçlü bir etkiye sahip olur ve sağlığı olumsuz etkiler.

“Radyo frekanslı Ion Detox Spa” uygulaması ile güçlü bir detoks sağlanabilir ve uygulama esnasında ağrı ya da sızı hissedilmez. Uygulama sonrasında vücudun toksinlerden arınmasının yanı sıra bakımlı el ve ayaklara kavuşabilirsiniz.

Bu belirtiler toksin birikmesinin sinyalleri

Kronik yorgunluk hali, sık sık acıkma, bazen geceleri açlık hissi ile uyanma gibi belirtileri vücutta toksin biriktiğinin göstergesidir. Bunun dışında, mide ekşimesi, gaz, hazımsızlık, şişkinlik ve geğirme yakınmaları, vücutta ödem şikayetleri (şişlik), aşırı ve sık yemek yeme arzusu, baş ağrısı ya da migren nöbetleri, rahatsız ve yetersiz uyku, gereksiz, aşırı hiddet, öfke hali, sık sık değişen ruh hali (gün içinde mutluluk ve mutsuzluk, sakinlik ve öfke dalgalanmaları), depresyon veya bunaltı ve kararsızlık hali, unutkanlık, belirli bir sebebe bağlı olmaksızın kilo alma ve verme, tırnak değişikliği, tırnaklarda çatlama, beyaz lekeler, çabuk kırılma, saçlarda kırılma, kuruma ve aşırı dökülme, tekrarlayan sırt ve boyun ağrıları, eklem ağrıları, kas güçsüzlüğü kramplar, egzersize karşı isteksizlik, sık sık idrara çıkma, aşırı ve kötü kokulu terleme, göz altlarında koyu halkalar, gözde sulanma ve kaşıntı, tekrarlayan deri döküntüleri, isilik, kırmızı lekeler, pullanmalar, kurdeşen atakları, uzun süren öksürük, boğazda yanma ve batma hissi gibi şikayetlerde önde gelen belirtiler arasında yer alır.

Ion Detox Spa yöntemi nasıl uygulanıyor?

Haberin Devamı

Ayaklar su ile doldurulan Ion Detox Spa yönteminin uygulandığı cihaz içine yerleştiriliyor. Ayaklarda vücuttaki her bir organla bağlantılı olan noktalar bulunuyor ve cihaz çalışmaya başladığında bu noktalardan hücre duvarları arasındaki biriken zehirli maddeler çıkmaya başlıyor. Seans boyunca zehirli maddeler (toksinler) bu noktalardan vücuttan suya atılıyor.

Haberin Devamı

Suya bastırılan prob, düşük sıcaklıkta ozon üretmek için çok özel metal karışımından hazırlanıyor. Ozon son derece dengesiz madde olduğundan hemen parçalanıyor ve işlem sonucunda su ve negatif iyonlar oluşuyor. Uygulama iki aşamada gerçekleşiyor. İlk aşama, negatif iyonları vücuttan çıkarma şeklinde oluyor. ilk aşamada, negatif iyonlar, elektroforez sayesinde vücuttaki lenfosisteme sızıp toksinlerle ve atık maddelerle birleşiyor. Vücut sıvılarında toksinler pozitif elektrik yükü taşıyor ve gelen negatif iyonlar onları kendine çekerek yükünü pozitife çeviriyor ve suda erimesini sağlıyor.

İkinci aşamada ise lenften tüm toksinler çekiliyor. Mikroskobik büyüklüğünde olan tüm zararlı maddeler, ayak tabanında bulunan 20 binden fazla ter bezi sayesinde suya atılıyor.

İyon ayak detoksunu kimler yaptırmalı?

Baş ağrısı, yorgunluk şikayeti olanların, kabızlık problemi ve sindirim bozuklukları çekenlerin yanı sıra kaygı, sıkıntı, stres problemi olanlar, akne problemi olanlar, eklem ağrıları çekenler, bel sertliği ve sırt ağrıları çekenler, alkol, sigara, kafein gibi maddeleri tüketenler, sağlıksız ortamlarda çalışanlar, ağır metallere mağdur kalanlar, hormonlu ve katkılı gıdaları tüketenler, kimyasal ya da kozmetik maddeler kullananlar, hava kirliliğinin olduğu şehirlerde yaşayanlar, sağlık düzenini korumak isteyen herkes iyon ayak detoksu yaptırabilir.

Haberin Devamı

Kimlerin iyon ayak detoksu yaptırmamalı?

Vücudunda elektronik veya mıknatıslı cihazları taşıyanların, açık yarası bulunanların, hamile ve emziren kadınların, 8 yaşından küçük çocukların, organ nakli ameliyatı geçirenlerin ve psikolojik tedavi görenlerin ise uygulamayı yaptırması tavsiye edilmiyor.

A.A

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!