Güncelleme Tarihi:
Suada Club’ın zengin iftar menüsü; iftariyelik, çorba, ara sıcak, ana yemek, tatlı ve içecekten oluşuyor. Sazende Fasıl Topluğu Performansı da iftarınızı yaparken sizlere eşlik ediyor.
Menü
Serpme iftariyelikler: Medine hurması, natürel kayısı, kırma yeşil zeytin, vişne reçeli, süzme çam balı, Ezine beyaz peynir, tulum peyniri, tahin helvası.
Ortaya tadımlıklar: Nar ekşili kısır, iri kıyım çoban salata, patlıcan köpoğlu, sahanda çırpılmış yumurta
Çorba: Ezogelin çorbası
Ara sıcak: Pastırmalı paçanga böreği
Ana Yemek: Küp sebzeli keşkek yatağında fırın antrikot, yaban mantarı, organik soğan ile
Tatlı: Cevizli tel kadayıf vanilya dondurma eşliğinde
İçecekler: Çay, kahve ve meşrubat
Adres: Galatasaray Adası, Kuruçeşme Park Beşiktaş / İST.
Telefon: 0 212-263-73-00
1987 yılından beri Florya’da hizmet veren Kaşıbeyaz Et Restoranı, fiks iftar menüsü uyguluyor. Başlangıç olarak hurma, zeytin, bal, kaymak, peynir, sucuk, çiğ köfte, Antep turşusu ve mevsim salatası servis ediliyor. Menüye çorba, fındık lahmacun, içli köfte, kebap çeşitleri, et ve tavuk yemekleri, tatlılar, ayran, meşrubat, çay ve kahve dahil. Sebzeli bahar kebabı ve peynirli künefe tavsiye ediliyor.
Adres: Şenlikköy Mah. Çatal Sok. No:17 Florya
Telefon: 444- 10- 40
Samatya'da bir klasik haline gelen ve gurmelerin uğrak yeri olan Develi, Türk mutfağının zenginliğini ve inceliğini en iyi şekilde yansıtıyor. Gaziantep mutfağı ile yetinmeyerek Ege, Akdeniz, Orta Anadolu yörelerinin farklı tatlarını da özenle sunuyor. Lezzet efsanesini, Samatya’dan sonra Etiler, Kalamış, Ataşehir ve Florya restoranlarında sürdürüyor.
İftar tabağı: Reçel, süzme bal, taze kaymak, yeşil-siyah zeytin, antep peyniri, tulum peyniri, hurma, sucuk
İftar tabağının yanında ara sıcaklar, mezeler, sıcak-soğuk içeceklerle menü zenginleşiyor.
Adres: Gümüşyüzük Sk. No:7 Samatya / İstanbul
Tel: 0212 529 08 33 – 34
Divan gurmelik hünerini sadece otellerinde değil, üç şehre yayılmış bağımsız restoranlarında da gösteriyor. Dünyaca tanınmış şefleri, taze ve kaliteli malzemelerle hazırladıkları hem yeni hem de özgün çeşitlerden oluşan menüler ile hayatınıza sürpriz ve lezzet katabilmenin kıvancını yaşıyor.
İftariyelikler: Zeytinyağlı yaprak dolması, Arnavut ciğeri, humus, fıstıklı fava, dil peyniri, patlıcan dolması, mercimek köftesi, isli Çerkez peyniri ve daha bir çok zeytinyağlı çeşidi, pide (peynirli, sucuklu), çorba çeşitleri
Adres: Tom Tom Mah. İstiklal Cad. Merkezhan Kat:5&6 No:181 Beyoğlu / İstanbul
Telefon: 0 212 243 24 81
İstanbul ve Avrupa'nın en yükseği, 236 m yüksekliğindeki Sapphire'in seyir terasında unutamayacağınız bir ziyafet sizi bekliyor.
İftar menüsünde; ordövr tabağı, hurma, zeytin, kaşar peyniri, beyaz peynir, domates, salatalık, salam, paçanga böreği, çorba, salata, antrikot, güllaç, 1 meşrubat, çay ikramı yer alıyor.
Adres: Büyükdere Cad. 34330, 4. Levent - İstanbul
Telefon: 0 212-268-86-14
Türk mutfağında son 60 yılın marka ismi Hünkar, son 15 senede sadece ülkenin değil dünyanın da konuştuğu bir restoran haline geldi. İngiliz "Restoran" dergisi tarafından "en iyi 100 resoranttan biri" seçilen Hünkar'da şahane bir iftar menüsü sizleri bekliyor.
Adres: Harbiye Mahallesi, Mim Kemal Öke Caddesi, No 21, Nişantaşı, Şişli, İstanbul
Telefon: 0 212- 225- 46- 65
The Green Park Pendik Otel, sizlere, canlı fasıl ve Adalar manzarası eşliğinde eksiksiz açık büfe iftar menüsü sunuyor.
Sayısız iftariyeliklerden özel çorbalara, zeytinyağlılardan Anadolu köşesine sınırsız çeşit; eşsiz ve lezzet dolu ana yemekler; tadına doyamayacağınız ve iftarınızı taçlandıracak enfes tatlı çeşitleri; kavrulmuş leblebi, vefa boza standı, geleneksel macun ve popcorndan oluşan ramazana özel büfe ve daha fazlası Green Park Otel’de!
Adres: Kaynarca Mah. Erol Kaya Cad. No:204 Pendik / İstanbul
Telefon: 0 216-585-21-21
Tuğra Restoran
Çırağan Sarayı'nın birinci katında muhteşem bir terasa sahip Tuğra Restoran’da iftar sofralarını süsleyen klasik ve doyumsuz iftariyeliklerin yanı sıra, Osmanlı’nın zengin çorba çeşitleri, zeytinyağlıları ve ana yemekleri ikram edilecek. Ramazan ayının eşsiz tatlılarından güllaç, aşure, zerde, ekmek kadayıfı, baklava çeşitleri, keşkül ve irmik helvası ise iftar menülerindeki çok özel yerini almaya devam edecek. Akşamın sonunda ise Türk kahvesinin yanında ikram edilen naneli, vanilyalı, portakallı macunlar hoş bir sürpriz olarak hafızalarda yer edinecek.
Adres: Çırağan Caddesi 34349 İstanbul
Telefon: 0 212-326-46-46
Taş duvarlar ve kemerlerle inşa edilmiş, iç dekoru antikalarla süslenmiş Zeyrekhane, ramazana özel bir menü hazırladı.
Mekanın açık büfesinde Türk mezeleri, zeytinyağlılar, kömür ateşinde yapılan ızgara seçenekleri ve sulu yemeklerden oluşan sıcak yemekler bulunuyor.
Adres: Zeyrek Mah. İbadethane Arkası Sk. No:10 Zeyrek-Fatih, İstanbul
Telefon: 0212-532-27-78
Boğazın kıyısında birbirinden özel lezzetlerle ramazan akşamlarını tatlandıracağınız, iştah kabartıcı leziz menüsüyle iftar keyfi yapacağınız, İstanbul'un en kaliteli mekanında dostlarınızla bereketli bir ramazan ziyafeti sizleri bekliyor.
Nefesleri kesen İstanbul manzarası eşliğinde gözleriniz, Türk mutfağının seçilmiş örneklerinden oluşan lezzetlerle damaklarınız şölen havası yaşayacak.
Hayal Kahvesi özel iftar menüsünde, iftariyelik tabağı, günün çorbası, zeytinyağlılar, günün böreği, ana yemek, tatlı ve meyve büfesi ile hindibağ şerbeti, ayran, meyve suyu, meşrubat ve çay yer alıyor.
Adres: Burunbahçe Ağaçlık Mesire Yeri No/A+B Çubuklu, Beykoz
Telefon: 0 216-413-68-80