İMA'da Sanat Rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

İMAda Sanat Rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2011 12:10

İstanbul Moda Akademisi’nde fotoğrafçılık dersleri başlıyor.

Haberin Devamı

İstanbul Moda Akademisi, modaya 360 derece bakışla yaklaşan kendini geliştirmek isteyen profesyoneller yetiştiriyor. Ekim ayında başlayacak olan İstanbul Moda Akademisi’nde temel fotoğraf, dış mekan moda çekimi ve kültür projeleri yer alıyor.

İstanbul Moda Akademisi; öğrencilerinin, moda, tasarım  ve sanat bilinci yüksek, global pazarlar ve moda pazarlaması farkındalığı olan, endüstrinin ihtiyaç duyduğu niteliklere sahip, yaratıcı ve yenilikçi düşünebilen, problem çözücü, risk alabilen profesyoneller olarak yetişmelerini hedefliyor.

Modayı disiplinlerarası ele alan ve modanın temas ettiği her alanda sektöre profesyoneller yetiştirmeyi yetiştirmeyi hedef alan İMA, Moda Fotoğrafçılığı Programı’nı yenilenmiş içeriği ile Ekim ayında başlatıyor. Bu programla katılımcılara, teknik, ışık, stüdyo, set, konsept, manken, saç, makyaj, mekan seçimi ve moda  çekimi  ile  moda fotoğrafçılığının tüm süreçlerini deneyimleme imkanı sunuyor.

Haberin Devamı

İstanbul Moda Akademisi’nin tam donanımlı fotoğraf stüdyosunda gerçekleştirilen Moda Fotoğrafçılığı Programı’nda, stüdyo ve moda fotoğrafçılığını; temel fotoğraf eğitiminden başlayarak, teorik eğitimin yanı sıra uygulamalı atölye çalışmaları, stüdyo ve dış mekan moda çekimleri ve kültürel projeler ile inceleyen program sayesinde kendi projelerinizi üretebilecek bilgi ve beceriye sahip olunuyor.

Konsept ve Styling Farkındalık Yaratıyor

Program, moda fotoğrafçılığı sektörüne giriş yapmak isteyen veya sektörde deneyimi olan ancak stüdyo fotoğrafçılığını öğrenerek moda fotoğrafçılığında uzmanlaşmak isteyen kişilere yönelik olup konsept oluşturma ve styling uygulamaları ile profesyonel çekimler gerçekleştirebilmenizi sağlıyor.

Program içeriğini; Temel Fotoğraf İlkeleri, Fotoğrafçılık Tarihi, Stüdyo ve Dış Mekan Fotoğrafçılığı, Photoshop ile Rötuş Teknikleri, Moda Fotoğrafında Konsept ve ‘Styling’ ile Fotoğraf Çekimleri’nin oluşturduğu teorik ve pratik niteliklerdeki eğitimler, katılımcılara görsel hayal gücünü, yaratıcılığı, gölgeler ve şekillere olan dikkati geliştiriyor, farkındalık yaratıyor. İnsana ve çevreye kısaca hayata özgü her türlü detayı barındıran ve kalıcı kılan bu tutkuyu ‘moda’ alanında kullanmaya yönelik altyapıyla birleştiriyor.

Haberin Devamı

www.istanbulmodaakademisi.com

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!