Hem Hızlı Hem Çok Şık

Güncelleme Tarihi:

Hem Hızlı Hem Çok Şık
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2011 10:40

Arzum Blendart Multi Blender, mutfaktaki yardımcı!

Haberin Devamı

Arzum Blendart Multi Blender Seti ile mutfaktaki en iyi yardımcınız olacak! Altı bıçaklı olma özelliğiyle daha hızlı ve şık tasarımıyla da göz dolduruyor.

Arzum Blendart Multi Blender Seti, 6 bıçağa sahip ilk ve tek blender olma özelliğine sahip. En iyi sonucu yakalamak için paslanmaz çelikten tasarlanan bıçakları ve ısıya dayanaklı blender ayağı ile mutfakta mükemmel sonuçlar yaratıyor. Ayrıca, Arzum Blendart Multi Blender seti 700 watt’a varan turbo fonksiyonuyla doğrama, rendeleme, dilimleme ve çırpma işlemlerini yüksek performansla gerçekleştiriyor. 1,5 litre kapasiteli doğrama haznesi ve 1000 ml’lik ölçü kabı sayesinde istenilen işlemi birkaç seferde yapmak yerine tek seferde yaparak zamandan kazandırıyor. 3 kat güçlü performansı ile saniyeler içinde buz parçalıyor.

Haberin Devamı

Arzum Blendart Multi Blender Seti, paslanmaz dilimleme, rendeleme diskleri ve paslanmaz çelikten tasarlanmış çırpıcısıyla buz kırma işleminden, çorba hazırlamaya, meyve doğramaya kadar bir çok işlemi gerçekleştirerek mutfaklarda büyük kolaylık sağlıyor. Kaymayı önleyici tabana sahip ürün, aynı zamanda emniyet kilidi özelliğiyle mutfakta güvenle kullanım sağlıyor ve çocuklar için de bir tehlike yaratmıyor.

Arzum Blendart Multi Blender Seti, siyah ve kırmızı iki ayrı renk seçeneğiyle şıklıktan ödün vermeyenler için ideal bir seçim yaratıyor.

www.arzum.com.tr

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!