Güncelleme Tarihi:
Hamsi ve kefal balığı ocak ayında tercih edilecek lezzette balıklar arasındadır.
Şubat ayının favorisi gümüş ve kefal balığıdır.
Barbunya ve levrek balığı mart ayında sofralarınızı renklendirecektir.
Nisan ayının göz bebekleri ise kalkan ve kılıç balığıdır.
Tekir ve dil balıklarında bahar aylarında tüketebileceğiniz son balıklardır.
Yaz aylarının başlangıcıyla karagöz ve kırlangıç balıkları iyi bir tercih olacaktır.
Tekir ve barbunya balıkları temmuz ayında tüketebileceğiniz balıklardır.
Sardalye ve çingene palamudu ise ağustos sıcaklarında akşam sofranızı güzelleştirmek için harika seçeneklerden biri.
İzmarit, istavrit ve kırlangıç balıkları eylül ayında rahatlıkla tüketebileceğiniz balıklardır.
Sonbaharın ortasına geldiğimizde seçimimiz lüfer ve palamut balıkları olacaktır.
Uskumru, hamsi ve pisi balıkları ise kasım ayının favorileridir.
Senenin son ayında ise torik, tekir ve çinakop balıklarını tercih edebilirsiniz.