Güneş sonrası onarıcı bakım: Avene After Sun

Güncelleme Tarihi:

Güneş sonrası onarıcı bakım: Avene After Sun
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2013 17:28

Hem cildinizi hem de broznluğunuzu koruyun!

Haberin Devamı

Avéne, güneş sonrası kullanabileceğiniz canlandırıcı ve onarıcı bakım kremi ile sizi güneşin zararlı etkilerinden korumakla birlikte yüzünüze bakım yaparak sahip olmanız gereken vücut nem oranınızı korur.

Yaz sıcağında dışarıda çalışıyorsanız ya da güneşlenmekten büyük keyif alıyorsanız kendinizi ve teninizi korumanızın ne kadar önemli olduğunun farkındasınızdır. Uzmanlar, güneşten korunmak kadar güneş sonrası cilt bakımının da önemli olduğunun altını çiziyor. Güneş sonrası cildinizin kurumasını ve cildinizde hasar olmasını istemiyorsanız mutlaka onarıcı cilt losyonu kullanmanız gerekiyor.

Pierre-Fabre Avéne Laboratuvarları'nda yapılan dermatolojik araştırma sonuçlarına göre uzmanlar, yüksek faktörlü bir güneş koruyucu kullanılsa dahi, ciltte güneş sonrası hissedilebilen, kızarıklık, ısınma ve gerginlik hissi sebebiyle mutlaka güneş sonrası bir cilt bakım kremi kullanılmasını öneriyor.

Haberin Devamı

Bronzluğun uzun süreli kalmasına yardımcı olur

Avéne, güneşten etkilenen bütün cilt tipleri için uygundur. Cildinizi nemlendirip besleyerek yüzünüze parlaklık ve canlılık kazandıran güneş sonrası krem, içeriği sayesinde kolayca emilerek cildin güçlenmesini sağlar. Yüzde oluşabilecek kuruluğu engeller ve cildinizin sahip olduğu optimal nem oranına ulaşmasını sağlar. Canlandırıcı ve onarıcı yüz kremi kesinlikle gözenekleri tıkamaz. Avéne Réperateur Aprés Soleil, yatıştırıcı, nemlendirici ve besleyici özelliklere sahip aktifleri, cilt bariyerinin yeniden yapılanmasını teşvik eder. İçeriğinde bulunan yatıştırıcı Avéne Termal Suyu ve anti-oksidan Pre-tocopheryl ile hipoalerjeniktir. Komedojenik değildir. Bronzluğun uzun süreli kalmasına yardımcı olur.

Avéne Güneş Sonrası Onarıcı Nemlendiriciyi duştan sonra ya da sabah ve akşam yüz ve vücut cildinize masaj yaparak uygulayınız.

Deniz tatiliniz bittikten sonra da Avéne Güneş Sonrası nemlendiriciyi vücut losyonu olarak kullanmaya devam edebilirsiniz. Bu hem yaz mevsiminin serin tazeliğini hissetmenizi sağlayacak, hem de cildin kurumasını, erken yaşlanmasını ve güneşin verdiği zararları önleyen zengin içeriğiyle cildinizi koruyacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!