Gratis Kargo Ücreti Ne Kadar Ve Kaç Tl Üzeri Ücretsiz? Gratis Kargo Ücretleri (2022)

Güncelleme Tarihi:

Gratis Kargo Ücreti Ne Kadar Ve Kaç Tl Üzeri Ücretsiz Gratis Kargo Ücretleri (2022)
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2022 14:04

Gratis oldukça fazla alışveriş yapılan kişisel bakım ve kozmetik marketi zinciri olarak bilinmektedir. Gratis mağazalarından alışveriş yapılabileceği gibi internet mağazalarından da online olarak alışveriş yapmak mümkündür. Özellikle internetten alışveriş yapacak olan kişiler tarafından kargo ücretinin ne kadar olduğu öğrenilmek istenmektedir. Gratis kargo ücreti ne kadar ve kaç TL üzeri ücretsiz? Gratis kargo ücretleri (2022) nelerdir detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Gratis online alışveriş sitesinden sipariş vermek isteyen kişilerin kargo ücretini öğrenmek istediklerini söylemek mümkündür. Kargo ücreti, aldığınız ürünlerin üzerine eklenerek ekstra olarak ödemeniz gereken bir ücret olarak ifade edilebilir.

Gratis Kargo Ücreti Ne Kadar ve Kaç TL Üzeri Ücretsiz?

Gratis kargo ücreti, sepet tutarınızın 150 lira ve üzerinde olması durumunda otomatik olarak ücretsiz olacaktır. Ancak 150 TL’nin altında kalan siparişleriniz de kargo ücreti ödemeniz gerekmektedir. Gratis de verdiğiniz siparişlerde kargo ücreti olarak 12.99 TL ücret ödemeniz gerekmektedir. Kargo ücretini belirli bir miktarda alışveriş yapan müşteriler ise ödememektedir.

Gratis Kargo Ücretleri (2022) Ne Şekildedir?

Gratis kargo ücretleri internet üzerinden alışveriş yapmak isteyen kişiler tarafından oldukça merak edilmektedir. Gratis sitesinden alışveriş yapmak ve kargo ücreti ödemek istemeyen kişilerin en az 150 TL tutarında alışveriş yapması gerekmektedir. Gratis sitesinden alacağınız ürünlerin belirli bir ücretin altında kalması durumunda 12.99 TL tutarında bir kargo ücreti ödemeniz gerekecektir.

Sipariş tutarınıza ek olarak bir de kargo ücreti otomatik olarak hesabınıza eklenir. Ödemeniz gereken toplam tutarı kargo ücreti ile birlikte görüntülersiniz. Gratis sitesinden alınan ürünler için ödemeniz gereken kargo ücreti ise yıllara göre değişiklik gösterebilmektedir. Gratis sitesinde yapacağınız online alışverişlerde ödemeniz gereken güncel kargo ücreti ise 12.99 TL olarak bilinmektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!