Geleceğin çocuk gazetecileri aranıyor!

Güncelleme Tarihi:

Geleceğin çocuk gazetecileri aranıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2015 10:55

Araştırmacı, meraklı, fotoğraf çekmeyi seven çocuklar bu etkinliğe!

Haberin Devamı

Hürriyet Çocuk Kulübü iş birliği ile gerçekleşecek bu macera dolu serüven; çocukların yaratıcılıklarını geliştirmeyi, üretmelerini ve etrafında olup bitenleri fark etmelerini amaçlıyor.

Hürriyet Çocuk Kulübü’ nün yönetiminde hazırlanacak gazete, çocukların dünyasını çocukların gözünden anlatacak ve geleceğin yaman gazetecilerini keşfetmeyi sağlayacak.

21 Şubat-08 Mart tarihleri arasında kurulacak Forum İstanbul Çocuk Gazetesi Atölyesi'nde çocuklar gazeteciliğe ilk adımı atacaklar. Birbirinden farklı ve yaratıcı etkinlikleri birlikte uygulayacak, eğlenceli şovlar ve programlarla gülecek, Şişli Ahşap Oyuncak Atölyesi ile ahşaptan oyuncaklar yapacak, Forum İstanbul içerisinde haber avına çıkıp fotoğraf çekecek, beğendikleri, ilgilendikleri her şeyi haber yapıp, köşelerine taşıyacaklar.

Haberin Devamı

Doğa Koleji ve Goldmaster destekleriyle gerçekleşecek olan atölye de çocuklar; Doğa Koleji’nin mantık ve kimya setleri ile bilim dünyasının zenginliklerini keşfedecek, eğlenceli gösteriler, sahne şovları ile eğlenecek ve tüm bu çalışmaları Türkiye’ de ilk ve tek olarak sadece çocuklar için özel üretilen Goldmaster SmartPed Kids Tablet ile fotoğraflayıp, yazarak kendi etkinliklerini haber yapabilecekler.

Gazeteci ağabey ve ablalarından eğitim alacakları, Nefise Karatay ile Forum İstanbul içerisinde moda turuna çıkacakları, favori çocuk mekanlarını gezip puan verecekleri bu eğlence dolu atölyeye tüm çocuklar davetlidir. 

Geleceğin çocuk gazetecileri aranıyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!