Güncelleme Tarihi:
Kahvaltı:
* 1 su bardağı süt (az şekerli, kalsiyumdan zenginleştirilmiş)
* 1 yumurta veya 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
* 2 dilim ekmek 150 gram) * 1 yemek kaşığı kadar pekmez, bal veya reçel
* 1adet meyve veya meyve suyu (yaz ayları için domates, maydanoz, yeşilbiber)
* Ihlamur veya bitki çayı
Ara öğün:
* 1 porsiyon meyve
Öğle:
* 60- 90 gram etli yemek (bu 3 köfte şeklinde ya da sebzeli olarak pişirilebilir) veya kurubaklagil yemeği (1 tabak)
* 1 porsiyon pilav veya makarna (4 yemek kaşığı)
* 1 küçük kâse yoğurt (125 ml)
* 1 dilim ekmek I 25 gram)
* 1 porsiyon meyve
Ara öğün:
* 1 bardak süt veya sütlü kek veya muhallebi
* 1 porsiyon meyve
Akşam:
* 1 kâse çorba (tarhana, mercimek, sebze veya yoğurtlu çorbalar)
* 60.gram et vya etli sebze yemeği, mevsim salata
* 1 dilim ekmek
* 1 porsiyon meyve
Yatarken:
* 1 bardak süt veya 1 küçük kâse yoğurt