Eski zamanların pastanelerindeki değişmez tuzlu bisküvi tarifini birlikte yapmaya ne dersiniz?İşte Oya Cuisine'nin mutfağından harika bir tarif daha...Fotoğraflar:www.oyascuisine.com 1 çay bardağı sıvı yağ1 çay bardağından bir parmak eksik süt1 yemek kaşığı toz şeker1 tatlı kaşığı tuz1 paket kabartma tozu4 çay bardağı elenmiş unFotoğraflar:www.oyascuisine.com Un ve kabartma tozu birlikte elenir. Fotoğraflar:www.oyascuisine.com Sıvı yağ, süt, toz şeker ve tuz mixerlanır.Fotoğraflar:www.oyascuisine.com Bu karışıma unlu karışım ilave edilir, yoğurulur. Fotoğraflar:www.oyascuisine.com Hamur tezgah üzerine alınır ve çiğ köfte yoğurur gibi yoğurulur.Fotoğraflar:www.oyascuisine.com Hamur iyice özdeşleşmelidir.Fotoğraflar:www.oyascuisine.com Yoğurulan hamur 15 dakika dinlendirilir ve istenilen şekil verilir.Fotoğraflar:www.oyascuisine.com Üstlerine yumurta sarısı sürülür.Fotoğraflar:www.oyascuisine.com Üzerine susam, çörek otu veya ince rendelenmiş parmesan peyniri serpilir.Fotoğraflar:www.oyascuisine.com Önceden 175 dereceye ısıtılmış fırında 25-30 dakika pişirilir.Fotoğraflar:www.oyascuisine.com Aynı eski zamanlarda olduğu gibi tadı damağımızda kalan pastane kurabiyeniz hazır.Fotoğraflar:www.oyascuisine.com Bu enfes kurabiyelerinizi 5 çayınızda sevdiklerinizle birlikte afiyetle tüketebilirsiniz. Afiyet olsunFotoğraflar:www.oyascuisine.com