Bu lezzetli kekten bir dilim alır mıydınız? Üstelik yumuşacık! Kolay kolay bayatlamıyor, uzun süre dayanıyor. İşte malzemeler ve hazırlanışı... 4 adet yumurta1,5 su bardağı toz şeker1 şişe maden suyu (200 ml)Yarım su bardağı sıvı yağ1 portakal veya limon kabuğu rendesi1 paket vanilya1 paket kabartma tozu3 su bardağı un2 yemek kaşığı kakao1 avuç parça ceviz Yumurtaları köpürünceye kadar çırpın. Şekeri ekleyip boza kıvamı alıncaya kadar çırpmaya devam edin. Maden suyu, sıvı yağ ve portakal kabuğu rendesini ilave edip çırpın. Maden suyu, sıvı yağ ve portakal kabuğu rendesini ilave edip çırpın.Un,kabartma tozu ve vanilyayı ekleyip pürüzsüz oluncaya kadar çırpın.Hamurun yarısını yağlanmış kek kalıbına dökün (Seramik tabanlı kalıp kullananların yağ sürmesine gerek yok). Cevizin yarısını hafif unlayıp kalıptaki harcın üzerine serpin.Ayırdığınız harca 2 yemek kaşığı kakao ekleyip çırpın.Kalan cevizleri hafif unlayıp harca ilave ediniz ve kaşıkla karıştırınız.Üzerine kakaolu harcı dökün. Çöp şiş ile kek harcının üzerinden gelişi güzel şekil verebilirsiniz.175 derece fırın kapağını hiç açmadan pişirin.Yaklaşık 40 dakikada pişiyor.Kek iyice soğuduktan sonra kalıptan çıkarın.Üzerine pudra şekeri serpebilirsiniz