Yemek listesi
Kahvaltı: Birer tane kabuklu olmak koşuluyla yeşil elma ve sert şeftali tüketin.
Ara öğün: 2 parmak ölçüde ve taze dil peyniri
Öğle: Muhakkak derisiz olmak şartıyla 1 porsiyon ızgarada pişmiş tavuk, bol roka ve yeşil salata, taze soğan
Ara Öğün (Saat 3): 3-4 tane yulaflı bisküvi
Ara Öğün (Saat 5): 1 adet kabuklu olmak koşuluyla yeşil elma
Akşam: Zeytinyağlı fasulye (4-5 kaşık), 1 dilim tam ekmek ve mevsim salatası
Gece: İçine tarçın da atılmış ılık ve yağsız veya az yağlı süt, 3-4 fincan rezene çayı, mısır püskülü, yeşil çay, avokado yaprağı ve kiraz sapları karıştırılarak çay halinde içilecek.