Farklı Lezzetler Tatmaya Var mısınız?

Güncelleme Tarihi:

Farklı Lezzetler Tatmaya Var mısınız
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2011 10:00

Çintemani Restaurant'tan keyifli bir brunch...

Haberin Devamı

Ailenizle birlikte güzel bir hafta sonu geçirmek istiyorsunuz ancak hala ne yapacağınıza karar veremediniz mi? İşte size bir alternatif: The Ritz-Carlton, İstanbul Çintemani Restaurant, 24 Nisan Pazar günü 11:30-15:00 saatleri arasında Paskalya’ya özel bir brunch düzenliyor.

The Ritz-Carlton, İstanbul Çintemani Restaurant’ta 24 Nisan Pazar günü Paskalya Brunch’ı düzenleniyor. Brunch büfesinde, hamburger, parmak balık, mini sosis burger gibi birçok seçeneğin yer aldığı, çocuklara özel bir köşe de bulunuyor. Rengarenk Paskalya yumurtalarının ve özel çikolataların yer aldığı brunch büfesi 11:30-15:00 saatleri arasında gerçekleşiyor.

Kayısı marineli somondan risotto’ya, kılıç balığı şişten buharda pişirilmiş dil balığına kadar birçok seçenek brunch büfesinde sizleri bekliyor. Erik soslu kuzu eti, rosti patates, havyarlı patates ve pırasa çorbası, portakallı panna cotta da büfede tadabileceğiniz lezzetler arasında yer alıyor. Paskalya Brunch’ına canlı müzik ve Boğaz manzarası da eşlik ediyor.

Haberin Devamı

Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için telefon: (0212) 334 41 88

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!