ENKA’dan Muhteşem Konserler

Güncelleme Tarihi:

ENKA’dan Muhteşem Konserler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2011 16:00

ENKA 23. Yıl Bahar Programı yine dopdolu!

Haberin Devamı

ENKA, 23. Yıl Bahar Programı kapsamında romantik dönemi günümüze yansıtan konserlere ev sahipliği yapıyor. 1 Mart tarihinde başlayacak olan müzik şöleninin biletleri Biletix’te!

Dileyen katılımcılar, her etkinlik öncesi saat 19.00’da Taksim – AKM önünden kalkacak ücretsiz servis ile etkinlik merkezine ulaşabiliyorlar. Etkinlik bitiminde ise, ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’ndan kalkacak servis, konukların Taksim – AKM’ye ulaşımını sağlıyor. Servisten yararlanabilmek için etkinliklerden en az iki gün önce ENKA ile bağlantıya geçerek rezervasyon yaptırılması yeterli.

www.enkasanat.org

0 212 276 22 14–15/209

Konser Programı

• Medin Music Project

ENKA Kültür Sanat 23. Yıl Bahar Programı’nın açılışı, Giovanni Seneca, Roberto Molinelli, Alessandro Culiani, Marco Santini, Hüseyin Pulant, Onur Nak, Cevat Akbulut ve Ceyda Pirali ile Medin Music Yaylı Orkestrası’nın vereceği, bir İstanbul 2010 Projesi olan bu çok özel konserle gerçekleşecek. Ekibin, geleneksel ve yeni müzik deneyimlerini klasikten çağdaşa şaşırtıcı bir bütünlük içinde yorumlayacağı konser; 1 Mart 2011, Salı akşamı saat 20:30’da ücretsiz olarak ENKA’da sanatseverlerle buluşacak.

Haberin Devamı

ENKA’dan Muhteşem Konserler
 
ENKA’dan Muhteşem Konserler

• Neşeli Pazarlar

ENKA Kültür Sanat’ın çocuklar ile klasik müzik arasında bağlantı kurma amacıyla gerçekleştirdiği “Neşeli Pazarlar” konser serisi, Türkiye'nin dört bir yanından seçilmiş yetenekli çocuklara çağdaş bir müzik eğitimi vermeyi amaçlayan CAKA (Cihat Aşkın ve Küçük Arkadaşları) projesini, küçük dinleyicileri ile buluşturuyor. Cihat Aşkın’ın keman ve Gökhan Aybulus’un piyano ile solist olarak eşlik edeceği CAKA'nın Yıldızları, klasik müziğin etkileyici doğasını keşfetmek isteyen küçük dinleyicilerine sesleniyor. Tüm çocukların ücretsiz olarak izleyebileceği “Neşeli Pazarlar” konseri; 13 Mart 2011, Pazar günü saat 11:00’de.

  

ENKA’dan Muhteşem Konserler
  

Haberin Devamı

• Genç Solistler Dinletisi No:2

Bu yıl ikinci düzenlenen konserde, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Lisans Bölümü son sınıf öğrencisi üç genç yetenek, seçmiş oldukları klasik eserler ile yeteneklerini sergiliyorlar. Abuzer Manafzade (piyano), Celil Refik Kaya (gitar) ve Göksel Coşkun’un (keman) sahne alacağı konser; 29 Mart 2011, Salı akşamı saat 19:30’da ücretsiz olarak gerçekleşecek.

   

ENKA’dan Muhteşem Konserler
    
ENKA’dan Muhteşem Konserler

• Büyük Romantikler

Müzik otoriteleri tarafından, “teknik ustalığın yanında, sınırsız enerji, zeka ve duyarlı bir yorum gücü ile donatılmış olağandışı bir sanatçı” olarak tanımlanan dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay’ın romantizmi kendine has üslubuyla ele alacağı bu özel konser; 29 Mart 2011, Salı akşamı saat 20:30 ENKA’da izlenebilir.

Haberin Devamı

    

ENKA’dan Muhteşem Konserler
    

• Arp ve Romantizm

Arpa çoğul bir kimlik kazandıran Şirin Pancaroğlu’nun, romantik çağrışımları olan eserleri alışılmadık bir biçimde sunacağı konser; 19 Nisan 2011, Salı akşamı saat 20:30’da müzikseverlerle buluşacak.

      

ENKA’dan Muhteşem Konserler
      

www.enkasanat.org

0 212 276 22 14–15/209

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!