Güncelleme Tarihi:
‘AŞK’ı bulanlar “bir kez daha geri dönülmeyecek” bir günde, Lacivert’te buluşuyor. Bu özel gecede Lacivert misafirleri, yaratıcı Şef Hüseyin Ceylan ve ekibinin hazırladığı, güzelliğiyle, kokusuyla ve lezzetiyle cazibeli bir “Aşk” menüsü tadacaklar. “Beluga Havyarı ve Deniz Kestanesi” ile başlayan gecede soğuk başlangıç olarak “Uçan balık yumurta soslu, Rezeneli, Avokado Tartar eşliğinde Taze Mavi Yengeç” sunuluyor. Ara sıcak olarak “Akdeniz aromalı safranlı Risotto üzerine kabak çiçeğine sarılı Barbunya Balığı” geceye lezzet katıyor.
Manzaraya, aşka, sohbete doymak için, "Satsuma Mandalinalı Karsambaç" ile verilen kısa bir aranın ardından, ana yemek olarak ‘’Izgara Bonfile, fırınlanmış sarımsak, taze kuşkonmaz ve kuzugöbeği mantar yahnisi eşliğinde’’ geliyor masanıza… Gecenin tatlısı ise çiftlere özel "Aşk Pastası!" sunuluyor.
Saatler ilerlediğinde ışıl ışıl aydınlanan Lacivert’in rıhtımında DJ partisi başlıyor; gece boyunca dinlediğiniz aşk şarkıları yerini kıvrak ezgilere bırakıyor… Ötesi sıcak şarap, boğaz, yıldızlar ve dans…