Güncelleme Tarihi:
Süt ve süt grubu
* Yoğurt
* Peynir
* Ayran
Et ve et grubu
* Tavuk
* Balık
* Yumurta
* Sakatatlar
* Kuru baklagiller
Ekmek ve ekmek yerine geçen tahıl grubu
* Tahıllar (mısır, buğday, çavdar, yulaf)
* Makarna
* Pirinç
* Bulgur
* Çorbalar
* Un ve undan yapılmış yiyecekler
Sebze ve meyve grubu
* Tüm sebze ve meyveler bu grup içerisindeler
Yağ grubu
* Zeytin
* Yağlı tohumlar ve yağı (ceviz, fındık, badem, susam v.b)
* Bitkisel sıvı yağlar (mısırözü, ayçiçek, soya, pamuk v.b)
* Margarin
* Tereyağı
* Hayvansal yağlar (iç yağı, kuyruk yağı)
Diyetisyen Dilem İrkin
Diyetisyen Şengül Sangua