Ebeveyn kontrollü ilk tablet telefon Imaginarium’dan

Güncelleme Tarihi:

Ebeveyn kontrollü ilk tablet telefon Imaginarium’dan
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2015 17:30

Çocuklarınıza gönül rahatlığıyla tablet telefon alabilirsiniz!

Haberin Devamı

Yeni nesil bir akıllı telefonun özelliklerine sahip 6 inç ekranlı tablet telefon Paquito Mix, çocukların tam güvenlik içinde eğlenmelerini ve oynarken öğrenmelerini sağlıyor.

Paquito Mix ile çocuklar hem özgür hem de güvende!

Çocuklara sohbet, görüntülü arama, metin mesajları, videolar ve fotoğraflarla aileleriyle ilişki kurmaları ve iletişime geçmeleri için yardımcı olan Paquito Mix, aynı zamanda tüm içeriklerin (oyunlar, kitaplar, müzik, görüntüler veya videolar) kullanışlı hale gelmesini sağlıyor ve tabii ki 6” ekranı, cihazı okul ödevleri (çevrimiçi bilgilere göz atmak, diller için alıştırma yapmak, yaşlarına uygun içerikleri okumak veya indirmek) için oldukça kullanışlı hale getiriyor.

Günümüzün en iyi teknolojik özelliklere ve ailelerin güvenebileceği basit ve ebeveyn kontrol sistemine sahip yegâne tablet telefonu olan Paquito Mix, 6” ekran (854 x 480px), 1GHz Dual Core işlemci, 521MB RAM, SD kartla yükseltilebilen 8GB hafıza, kilitli 3G telefon, Wi-Fi, GPS, ikili SIM Card yuvası, micro USB bağlantı noktası, kamera: yakın 5Mpx flaş ve ön VGA'lı otomatik odaklanma ve kırmızı gövdeye sahip bulunuyor.

Haberin Devamı

Imaginarium, üç farklı erişim düzeyine (kısıtlamasız, güvenli veya devre dışı) olanak sağlayarak bu MagicOS X sürümünde ebeveyn kontrolünü mükemmel hale getirmiş. Üç erişim düzeyinde de, aileler internet, uygulamalar, mesajlar, videolar, aramalar, kişi listesi ve kullanım zamanlarına erişebiliyor aynı zamanda profil oluşturabiliyorlar.

Ebeveyn kontrollü ilk tablet telefon Imaginarium’dan

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!