Decathlon Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Güncelleme Tarihi:

Decathlon Sonbahar-Kış Koleksiyonu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2011 10:20

Soğuktan ve yağmurdan koruyan ürünler...

Haberin Devamı

Decathlon 2011 Sonbahar-Kış sezonunda tüm çocukları sporla tanıştıracak ve onlara sporu çok sevdirecek. Decathlon mağazalarında çocuklarınız için futboldan baleye, basketboldan dansa, yüzmeden jimnastiğe, tenisten judoya kadar pek çok farklı sporla ilgili aradığınız tüm ürünleri bulabilirsiniz.

Decathlon'un outdoor sporları markası Quechua’nın çocuklarınızı doğa yürüyüşlerinde yağmurdan ve soğuktan koruyacak farklı ürün seçenekleri raflarda yerini aldı.  Doğa yürüyüşlerinde çocuklarınızı rüzgara ve yağmura karşı korumak için tasarlanan %100 su geçirmez Rain Cut Junior yağmurluğu bu sonbahar yanınızdan ayıramayacaksınız.

Novadry Yağmura Karşı Tam Koruma Sağlıyor

Yağmura karşı tam koruma sağlayan Novadry teknolojisiyle üretilen yağmurluk, suyun içeri girmesini önler ve aynı zamanda hava alma özelliğiyle teri dışarı atıyor. Cepte toplanarak az yer kaplayan Rain Cut Junior’ın 4-14 yaş çocuklar için farklı bedenleri ve kırmızı- gri renk seçenekleri bulunuyor. Forclaz 20 Junior Polar, poların sıcaklığı ile bir t-shirt’ün hafifliğini bir arada sunuyor. Doğa yürüyüşlerinde vücudu sıcak tutmak için tasarlanan bu poların 5-14 yaş çocuklar için lacivert, kırmızı ve pembe renk seçenekleri bulunuyor.

Haberin Devamı

Decathlon İstanbul: Forum İstanbul, Kocatepe Mahallesi Çanak Bölgesi 34030 Bayrampaşa-İstanbul

Decathlon Ankara: Kentpark AVM, Eskişehir Yolu 7.km No:164,Çankaya-Ankara

www.decathlon.com.tr

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!