Çorap deyip geçme...

Güncelleme Tarihi:

Çorap deyip geçme...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2015 17:33

Hem ayak sağlığına katkı sağlayan hem de günlük kıyafetlere uyumlu çorap modelleri...

Haberin Devamı

chetik.com, teknoloji alanında farklı girişimleri ile başarılı işlere imza atan Turgut Eren ve ekibi tarafından hayata geçirildi. 2015’in ikinci yarısında kurulan platform hem ayak sağlığına katkı sağlayan hem de şık tasarımlarıyla günlük kıyafetlere uyumlu çorap modelleri satıyor.

Sitede günlük kullanımda enerjik, dikkat çekici hatta iddialı renk ve modellerde çorap arayanlar için de, önemli bir iş toplantısına giderken takım elbisesinin altına uygun çorap arayanlar için de pek çok seçenek var. Eren neden sadece çorap alanında uzmanlaşmak istediklerini şöyle açıklıyor. “Çoraplarda özellikle ürün kalitesi henüz toplumumuzda hak ettiği önemi görmüyor. Oysa çorabın üretildiği ipliğin yapısından tutun da üretim aşamalarında kullanılan dikişlere kadar her adım ortaya çıkan ürün açısından çok önemli. Örneğin sıcak havalarda terleme sorununa karşı pamuk ürünler, soğuk havalar yün ürünler günümüzü çok daha rahat geçirebilmemiz açısından son derece önemli. Aynı şekilde sitemizde bulabileceğiniz anatomik çoraplar, bacaklara belli oranlarda basınç uygulayarak kan dolaşımının düzenli olmasına ve dolayısıyla gün boyu yorgunluğun azaltılmasında yardımcı oluyor. chetik.com’u açmadan önce bu konuda çok detaylı bir araştırma yaptık, birçok üretici ile temas kurup ürünlerini inceledik.”

Haberin Devamı

Şu an satışa sunulan markaların birçoğu Türkiye pazarına ilk kez giren üst segment kalitede modeller üretiyorlar. Satılan markalar arasında Burlington, Falke, Happysocks, Corgi, Gallant & Beau ve Soxiety yer alıyor.

Turgut Eren, çorap konusunun hem sağlık açısından öneminin fark edilmesi hem de tüm dünyada bu konuda gelişen trendlere paralel ülkemizde de işin moda yönünün ön plana çıkmasıyla talebin de artacağına inanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!