Command Askıları İz Bırakmaz

Güncelleme Tarihi:

Command Askıları İz Bırakmaz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2011 09:50

Evinizi dekore edin.

Haberin Devamı

3M’in Command askıları ile evinizde çivi izlerine son. Çift taraflı bant teknolojisi sayesinde evinizde zevkinize göre dekorasyon imkanı sunuyor.

3M’in çift taraflı bant teknolojisi sunan markası Command’ın askıları, duvarlarınıza zarar vermeden kolaylıkla yapıştırılıyor ve çıkardığınızda hiç iz bırakmıyor. Evinizi, duvarlarınızın zarar görmesinden endişe etmeden dekore etmek Command askıları sayesinde artık çok kolay.Command’ın hiç iz bırakmayan birbirinden farklı çeşitleri ile mutfak, banyo, oturma odası veya antrede pratik askı alanları oluşturabilir, askılarınızı ihtiyacınıza göre dilediğiniz yere, hatta fayansların üzerine bile yapıştırabilirsiniz.

Command Askıları İz Bırakmaz

Haberin Devamı

Command ürün yelpazesinde bulunan farklı kablo askıları da özellikle çalışma odanızdaki bilgisayar, telefon ve televizyon kablolarını toparlamanıza ve düzenli bir ortam oluşturmanıza yardım ediyor.Command askıların duvarlarda iz bırakmadan ve fayanslara zarar vermeden çıkartılabilmesi, evinizi kısa süreliğine, örneğin sadece bir parti için dekore etmek istediğinizde farklı ortamlar yaratmanıza imkan sağlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!