Çocuklu aileler için uberAİLE şehre geldi!

Güncelleme Tarihi:

Çocuklu aileler için uberAİLE şehre geldi
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 16:29

uberAİLE, tüm aile fertleri için daha konforlu ve güvenilir bir seçenek sunuyor.

Haberin Devamı

10 Mart itibariyle Uber uygulaması üzerinde yer alan uberAİLE ile çocuklu aileler artık kendi araçlarında gibi yolculuk edebiliyor ve çocuk oto koltuklarını yanlarında taşımak zorunda kalmıyor. uberAİLE, İstanbul’da hizmete geçtiği ilk haftada yoğun taleple karşılaştı.

Uber tarafından çocuklu ailelerin daha güvenli ve konforlu ulaşımı için hayata geçirilen uberAİLE araçları 9 aydan 4 yaşa kadar (9-18 KG) bebekler ve çocuklar için özel bir çocuk oto koltuğu ile birlikte geldi. uberAİLE içerisinde dünyanın en güvenilir oto koltuğu markalarından Maxi-Cosi oto güvenlik koltuklarından Tobi modeli ile birlikte yola çıktı. Lansman öncesinde Uber Türkiye ve Maxi-Cosi uzmanları, Uber platformuna kayıtlı uberAİLE sürücülerine çocuk oto koltuklarının kullanımına dair özel güvenlik eğitimleri de verdi.

Haberin Devamı

Bugün 400’den fazla şehirde hizmet veren teknoloji platformu Uber, Haziran 2014’ten beri İstanbul’da sürücü ve kullanıcıları bir araya getiriyor. İstanbul’a yeni bir ulaşım seçeneği sunarak giriş yapan Uber’in yeni ürünü uberAİLE, Uber’in şehirlerde tüm aile fertleri için daha ulaşılabilir, konforlu ve güvenilir bir seçenek sağlama misyonuyla da örtüşen bir adım olarak değerlendiriliyor. uberAİLE ile ebeveynler artık çocuğu ve bebeği ile en güvenilir biçimde ve sanki kendi kişisel aracındaymış gibi konforlu bir yolculuk yapabiliyor.

Çocuklu aileler için uberAİLE şehre geldi

Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı uberAİLE ürünü ile ilgili şöyle konuştu: "Türkiye’de hizmet vermeye başladığımız günden bugüne her zaman şehirlerin dinamiklerini göz önünde bulunduruyor ve ihtiyaçlara yönelik ürünler sunmak için çalışıyoruz. Uber olarak dünyanın her yerinde geçerli olan en büyük önceliğimiz güvenliktir. Yaptığımız kullanıcı görüşmeleri ve değerlendirmelerimizin ardından çocuklar ve bebekler için oto koltuğuna sahip araçların önemli bir ihtiyaç olduğunu fark ederek uberAİLE ürünü üzerine çalışmaya başladık. Bunun için ebeveynler ve bebekleri için her zaman güvenli seyahat çözümleri tasarlayıp sunan anne & bebek markalarından Maxi-Cosi ile anlaştık. Bugün şehrin önemli bir ihtiyacına yanıt vermenin sevincini yaşarken bir yandan da bizim için en önemli öncelik olan güvenlik amacımıza uygun bir şekilde hareket edecek olmaktan dolayı çok gururluyuz.’’  

BAKMADAN GEÇME!