Çocuklar “Decathlon” ile sevinecek

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar “Decathlon”  ile sevinecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2012 09:11

Sportif çocuklara özel koleksiyonlar...

Haberin Devamı

23 Nisan’da çocukları sportif bir hediyeyle sevindirmek isteyen anne ve babalar, 60 farklı spor dalında, 35.000’den fazla spor ekipmanına sahip Decathlon’da istedikleri her şeyi bulabilirler.

Decathlon mağazalarında çocuklarınız için futboldan baleye, basketboldan dansa, yüzmeden jimnastiğe, tenisten judoya kadar pek çok farklı sporla ilgili aradığınız tüm ürünleri bulabilirsiniz.

%100 organik pamuktan üretiliyor

Minikler için %100 organik pamuktan üretilen, antialerjik doğa yürüyüşü polarlarından rengarenk kanvas ayakkabılara, hafif ve dayanıklı eşofman takımlarından kız çocukların en sevdiği karakterlerden biri olan Hello Kitty desenli patenlere kadar çocukları çok mutlu edecek pek çok hediye seçeneği Decathlon mağazalarında.

Çocuklar hem eğlenecek hem de spor yapacak

Çocuklarınızın bir yandan eğlenerek spora başlamasını istiyorsanız Decathlon mağazalarında kontrolü kolay + katlanabilen süspansiyonlu scooterlar, paten ve scooter seven çocuklarınızın güvenli şekilde spor yapması için tasarlanan özel kask ve dizlik gibi koruma ekipmanları, tenis raketleri, çocuklara uygun fren sistemi ve zincir koruması olan renkli ve güvenli bisikletler de bulabilirsiniz.

www.decathlon.com.tr

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!