Çocukla gidilecek en konforlu oteller

Güncelleme Tarihi:

Çocukla gidilecek en konforlu oteller
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2013 18:00

Çocuklu aileler için her şeyi düşünen "aile dostu" 10 oteli sizler için listeledik.

Haberin Devamı

Tatil için gittiğiniz otelde çocuğunuz doyasıya eğlensin, ailece sorunsuz ve mükemmel bir tatil geçirin istiyorsanız dikkat edeceğiniz en önemli konu, seçeceğiniz mekan olmalıdır. İşte bu yüzden çocuklu aileler için her şeyi düşünen "aile dostu 10 oteli" sizler için derledik. Umarız hepiniz yıllarca hatırlayacağınız ve hiç dönmek istemeyeceğiniz mükemmel bir yaz tatili geçirirsiniz.


Otium Eco Club Side

Çocukla gidilecek en konforlu oteller

Çocukları ile rahat bir tatil düşleyen anne babalar için Otium Eco Club Side’de her şey düşünülmüş.“3 bin 350 metrekare alana sahip "çocuk dünyası"nda, uyku odası, oyun alanı, çocuk sineması, bebek oyun odası, çocuk restaurantı, çocuk tiyatrosu, lunapark, çocuk lavabo ve tuvaletleri, çocuk havuzu, küçük hayvanat bahçesi ve hobi bahçesi yer alıyor. Haftanın çeşitli günleri sihirbaz ve palyaço gösterileri yapılıyor. Her gece anfi tiyatroda mini disco aktivitesi gerçekleştiriliyor. "Çocuk dünyası"nda farklı dillerde hizmet veren çocuk animatörleri görev alıyor. Çocuk dünyasında 15:00-16:00 aralığında dondurma ikramı yapılıyor. Sahilde yine çocuklar için bir oyun alanı ve yemek yeme ünitesi bulunuyor.

Haberin Devamı

Naturland Vacation Club İn Ecopark/ Kemer

Çocukla gidilecek en konforlu oteller

Üç ayrı binası ile çocuklu ailelerin çok rahat edeceği konforlu bir otel olan Naturland Vacation Club İn Ecopark, denizle mavinin kucaklaştığı muhteşem bir doğaya sahip. Çocuklar için gün boyu süren animasyonların yanı sıra; çocuk kulüpleri, hayvanat bahçesi ve organik tarım uygulaması yapılan alanlar da miniklerin çok ilgisini çekecek. Ayrıca çocuklarınız burada kendilerine özel restoranlarda özel masa ve sandalyelerde yemeklerini yemenin kefini yaşayacaklar.


Alibey Club Park/ Manavgat

Çocukla gidilecek en konforlu oteller

Haberin Devamı

Çocuklu aileler için her şeyin düşünüldüğü Ali Bey Club Park Manavgat; denize sıfır konumu, aquaparkı, havuzu, çocuk aktivite programları, sayısız spor aktiviteleri ile misafirlerine mükemmel bir hizmet sunuyor. Bu yıl aquaparkın yanı sıra kurulan “Adventure Parkı” ile macera dolu bir tatil minik tatilcileri bekliyor. 


Hill Side Beach Club/ Fethiye

Çocukla gidilecek en konforlu oteller

Denize sıfır ve kendine ait Kalemya koyunda yer alan Hillside Beach Club’ta çocuklar ve aileleri için her şey düşünülmüş. Çocuklar, çocuk klüplerinde profesyonel eğlence koçlarıyla birlikte eğlenirken anne-babalar muhteşem doğa güzelliklerinin keyfini çıkaracak. Futbol, basketbol, okçuluk, su sporları gibi pek çok aktivitenin yer aldığı otelde bebeklere özel bebek büfeleri de bulunuyor.

Haberin Devamı

Ela Quality Resory Hotel

  

Çocukla gidilecek en konforlu oteller
  

1-17 yaş arasındaki çocuklar için onlarca aktivitenin bulunduğu Ela Quality Resory Hotel'den çocuklarınız hiç ayrılmak istemeyecek. Minikler burada birbirinden zevkli plaj oyunları oynayacak, yemeklerini keyifle yerken televizyon seyredecek, özel pasta saatlerinde sınırsız şımarmanın tadını çıkaracak, oyun parkları ve oyun salonlarında yepyeni arkadaşlarla tanışacaklar.


Likia World/ Antalya

Çocukla gidilecek en konforlu oteller

Bebekli ve çocuklu ailelerin her türlü ihtiyacına cevap veren Lykia World’de unutamayacağınız bir tatil yapmak istiyorsanız bu yaz rotanızı Lykia World Antalya’ya çevirin. Lykia Club, bir bebek odası, oyuncak odası, video odası, her yaştaki çocuklar için Lykia Restaurant, kapalı ve açık yüzme havuzları ile hem çocuklarınız hem de siz kusursuz bir tatilin keyfini çıkaracaksınız.

Haberin Devamı

Hilton Dalaman Resory & Spa

Çocukla gidilecek en konforlu oteller

Çocukların el becerileri gelişimi için; pizza, kurabiye, kek, meyve salatası kurslarından bedensel gelişimini destekleyici çocuk olimpiyatları, havuz ve plaj oyunları, oyun parkı aktivitelerine kadar onlarca aktivetiye ev sahipliği yapan otelde tüm aile bireyleri eğlenceye doyacak.


Rixos Premium/ Belek

Çocukla gidilecek en konforlu oteller

Rixy Club’da isteyen yüz boyama aktiviteleri ve çeşitli karnavallara katılıyor, isteyen ata biniyor, isteyen mini diskoda sınırsız eğlencenin tadını çıkarıyor. Çocuklara özel lezzet sunumu, bebeklere özel olarak odalara meyveli süt servisleri ile çocuklarınız kendilerini çok özel hissedecek. Üzülmeyin, sizler için de otelde her türlü ayrıntı ve eğlence imkanları düşünülmüş. Örneğin, ünlü markalarla dolu Fransız Sokağı’nın romantik atmosferinde eşinizle birlikte yürüyüş yapıp, gölette gondolla romantik bir gezintiye çıkabilirsiniz.

Haberin Devamı

Sheraton Çeşme Hotel Resort& Spa

Çocuklara özel havuz ve sahil parkı, Miniclub’da resim ve boyama aktiviteleri, çocuk diskosu ve birbirinden eğlenceli animasyonlarla çocukların gönlünü fetheden Sheraton Çeşme Hotel Resort& Spa'da çocuklarınızı eğitmenlere bırakıp gönül rahatlığıyla keyfinize bakabilirsiniz.


Voyage Sorgun/ Manavgat

Çocukla gidilecek en konforlu oteller

Bebek arabası, oyun ablaları, 24 saat sıcak süt, uyku odaları, kavanoz mamaları, luna park, gün boyu süren animasyonlar ile hem kendiniz hem de çocuklarınız için her türlü ihtiyacınıza cevap veren bu otelden hiç ayrılmak istemeyeceksiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!