Çocuk Akademisi Yarı Yıl Tatil Programı

Güncelleme Tarihi:

Çocuk Akademisi Yarı Yıl Tatil Programı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2011 14:00

Yarıyıl tatili artık daha eğlenceli!

Haberin Devamı

Kadir Has Üniversitesi, Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (KHAS-YAŞAM) Çocuk Akademisi, yarı yıl tatilinde 6–12 yaş arası çocuklarımızın bilimsel becerilerinin gelişimine, eğlenerek öğrenme ve sorgulamaya dayalı bilim metodu kullanarak sertifika programları hazırladı.

KHAS-YAŞAM, Mad Science ve NASA işbirliği ile hazırlanan Çocuk Akademisi Programları, çocuklarımız için eğlenceli ve öğretici, merak uyandıran atölye çalışmaları ile zenginleştirilmiştir.

31 Ocak – 4 Şubat 2011

10.00 – 12.00 Geleceğin Uzay Kaşifleri

Geleceğin Uzay Kaşifleri Programı, çocukların güneş sistemini, atmosferi, astronotluğu, roket mühendisliğini, yıldızları, gök taşlarını ve uzay teknolojisini, sorgulamalı bilim metodu ve malzemeleri ile öğrenmelerini sağlıyor.

Haberin Devamı

13.00 – 15.00 Çılgın Kimya Akademisi

Çılgın Kimya Akademisi Programı, çocukların laboratuar tekniklerini ve temel araçlarını, madde ve oluşturan atom, asit baz kavramları, polimerler dünyası, kimyasal reaksiyonlar, yapışkanlar, flüorsan, maddenin üç hali, konularını sorgulamalı bilim metodu ve malzemeleri ile öğrenmesini sağlıyor.

7 -11 Şubat 2011

10.00 – 12.00 Gizli Ajanlar Akademisi

Gizli Ajanlar Akademisi Programı, çocukların Forensik Bilimle (işlenen bir suçla bağlantılı her şey hakkında bizlere bilimsel bilgi sunan bilimdir) ilgili, kanıt toplama, detektif olma, casuslar dünyası, nasıl ajan olunur, olay yeri inceleme, ipucu toplama, inceleme ve değerlendirme konularını, sorgulamalı bilim metodu ve malzemeleri ile öğrenmelerini sağlıyor.

13.00 – 15.00 Fen Bilimleri Akademisi

Fen Bilimleri Akademisi Programı, çocukların ısı kavramını ve ısıyla ilgili (atom, molekül ve sıcak / soğuk hava), ışık ve renkler, beslenme, optik bilim, elektrik, mıknatıs, ses ve duyu organlarını sorgulamalı bilim metodu ve malzemeleri ile öğrenmelerini sağlıyor.

İndirimler

• Birden fazla Akademi programına kayıt yaptıranlar %15 indirim uygulanır.

• Aynı anda iki kardeşin programlarımıza katılmaları halinde %15 indirim uygulanır.

• Kadir Has Üniversitesi Personeli çocuklarına %20 indirim uygulanır.

Haberin Devamı

Kadir Has Üniversitesi

Kadir Has Caddesi, Cibali / İstanbul 34 083

Tel: 0212 533 57 65 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!