Çocuğunuzu Güneşten Koruyun

Güncelleme Tarihi:

Çocuğunuzu Güneşten Koruyun
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2011 10:20

Avéne Lait 50+ Enfant çocuklarınızı güneşten koruyor.

Haberin Devamı

Günümüzde ozon tabakasının incelmesiyle güneşin zararlı etkileri de fazlalaştı. Bu durum bizleri olduğu kadar çocuklarımızı da çok etkiliyor. Avéne Lait 50+ Enfant güneş koruyucu çocuklarınızı güneşten koruyor ve paraben içermiyor.

Çocuklarımızı güneşin zararlı etkilerinden korumak için güneşe çıkmadan önce paraben içermeyen bir ürün olan Avéne Lait 50+ Enfant güneş koruma sütü kullanmalıyız. Minimum filtre sayısı ile UVA ve UVB ışınlarına karşı geniş spektrumlu koruma sağlayan Avéne Lait 50+ Enfant’ın uygulaması da kolay. Krem kıvamında olup, suya ve tere dayanıklılığı sayesinde uzun süre etki ediyor. Parfüm de içermeyen formülüyle özellikle çocuklar ve açık tenli hassas ciltlere özel olarak rahatlıkla kullanılabilir.

Pierre Fabre Dermo Kozmetik’in en önemli markalarından olan Avéne’in özellikle çocuklar ve yüksek korumaya ihtiyaç duyan hassas yapıdaki ciltlerin kullanabileceği Lait 50+ Enfant, sadece yetkili eczanelerde satılıyor.

Haberin Devamı

Lait 50+ Enfant Kullanımı

Güneşe çıkmadan 30 dakika önce kullanıldığında güneşin etkilerinden korur. Tüm dış etkenlere karşı kremin her iki saatte bir yenilenmesi tavsiye edilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!